Știri

CSM Stiinta Baia Mare incepe maine un sezon pe care il vrea de aur

Cu schimbari de format pentru SuperLiga, dar si cu schimbari in lot, sezonul 2014 incepe maine pentru CSM Stiinta Baia Mare, vicecampioana Romaniei urmand sa intalneasca Dinamo Bucuresti pe stadionul “Lascar Ghinet”. Eugen Apjok apreciaza ca lupta va fi acerba, iar capitanul Csaba Gal admite ca diferentele dintre echipe s-au nivelat.

Csaba Gal: “Dupa un an de seceta vrem si ne propunem sa castigam”

Cei sapte reprezentanti ai echipelor din primul esalon al rugbyului romanesc s-au intalnit ieri in cadrul conferintei pentru noua editie a SuperLigii CEC Bank. Alaturi de acestia au mai fost prezenti presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache si Directorul de Marketing si Comunicare CEC Bank, Oltea Belciuganu.

Calin Matei: “Eu sper ca la finalul lui 2014 sa bem sampanie din cupa de locul I”

Sambata, 29 martie, incepe SuperLiga la rugby. Un sezon din care baimarenii vor sa scoata maximum, dupa doua editii in care au trebuit sa se multumeasca cu medaliile de argint. Nu doar supermatia in SuperLiga este vizata de CSM Stiinta Baia Mare in acest an, ci si castigarea trofeului Cupei Romaniei.

Mike Wiringi: “După evoluţia de azi am câştigat mai multă încredere în noi”

In ultimul meci de verificare inainte de debutul in sezonul 2014 al SuperLigii, baimarenii de la CSM Stiinta si-au masurat azi fortele cu Farul Constanta pe stadionul “Lascar Ghinet”. Victoria a revenit gazdelor la scorul de 24-21 (12-7), tehnicienii ambelor grupari ruland pe teren tot lotul avut la dispozitie.