Știri

Meciul de sâmbătă cu CSM Bucureşti se va disputa de la ora 13:00

Meciul CSM Ştiinţa Baia Mare – CSM Bucureşti, din etapa a şasea a SuperLigii, fusese iniţial rpogramat pentru sâmbătă, 3 mai, ora 15:00. Meciul a fost devansat cu două ore, urmând să se dispute sâmbătă de la ora 13:00.

Juniori U16: CSM Baia Mare, mai aproape de calificarea la Turneul final

În urma incidentului produs la meciul CSM Baia Mare – Viitorul Cluj, din etapa a opta a Campionatului Regional U16 Transilvania, când clujenii au părăsit terenul în ultimul minut de joc contestând o decizie a arbitrului, Comisia de disciplină a decis sancţionarea echipei Viitorul cu un punct în clasament. Clujenii, principalii noştri contracandidaţi pentru calificarea în Turneul final, au mai pierdut şi punctul bonus defensiv, deoarece pe teren partida s-ar fi încheiat cu scorul de 7-0.

Interviuri pe repede înainte: Alexandru Bucur

E unul dintre cei mai tineri zimbrii, e chiar mezinul echipei, de curând şi-a sărbătorit frumoasa vârstă de 20 de ani, şi e următorul în lista intervievaţilor din familia CSM Ştiinţa Baia Mare. Alexandru Petru Bucur e numele lui şi a venit la CSM Ştiinţa Baia Mare tocmai din Bârlad.

Juniori U18: Înfrângere pentru CSM Baia Mare la Câmpia Turzii

În etapa a opta a CN de Juniori U18, regiunea Transilvania, CSM Baia Mare a pierdut cu scorul de 5-29 în deplasare la Industria Sârmei Câmpia Turzii, punctele băimărenilor fiind înscrise prin eseul reuşit de Patrick Peride.

La Mulţi Ani, domnule Simion Bizău!

Duminică, 27 aprilie, domnul Simion Bizău, membru în Consiliul director al CSM Ştiinţa, îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!!

Juniori U16: Cu victoriile de azi, avem mari şanse de calificare la Turneul final

Astăzi s-au disputat. în cadrulk unui turneu desfăşurat la Timişoara, etapele 7 şi 8 ale campionatului regional Transilvania la Juniori U16. CSM Baia Mare a înregistrat două victorii, trecând pr primul loc în clasament şi fiind astfel la un pas de calificarea în turneul final.

CSM Ştiinţa reuşeşte o victorie dramatică pe terenul Farului

Partidă de infarct în SuperLiga de rugby, între Farul Constanţa şi CSM Ştiinţa Baia Mare. Jocul inexact şi plin de greşeli al „zimbrilor” a făcut ca la pauză tabela să arate un neaşteptat 12-3 pentru echipa de la malul mării. Repriza secundă a fost una garnisită cu de toate: eseuri, un cartonaş roşu şi mult suspans, iar meciul s-a terminat cu victoria băimărenilor, 15-17.