Știri

Bidzina Shamkharadze, din nou convocat la naţionala Georgiei

Georgianul Bidzina Shamkharadze, jucător al CSM Ştiinţa, este din nou convocat la naţionala ţării sale, care va participa la un turneu internaţional în luna iunie.

Luke Samoa, al doilea marcator al SuperLigii

Cu 91 de puncte reuşite pentru CSM Ştiinţa Baia Mare, Luke Samoa este al doilea marcator al SuperLigii, după nouă etape. Fundaşul neozeelandez a jucat în toate opt meciurile din acest sezon, cumulând 605 minute de joc.

La Mulţi Ani, Alexandru Oancea!

Duminică, 25 mai, Alexandru Oancea îşi aniversează ziua de naştere. Conducerea clubului, staff-ul tehnic şi colegii de echipă îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

Fakaosilea, omul meciului CSM Ştiinţa – RCM Timişoara

Omul meciului dintre CSM Ştiinţa Baia Mare şi RCM Timişoara, încheiat la egalitate, 20-20, a fost declarat Sione Fakaosilea.

CSM Ştiinţa Baia Mare rămâne invincibilă pe teren propriu şi după partida cu RCM Timişoara

CSM Ştiinţa Baia Mare îşi continuă impresionanta serie de meciuri fără înfrângere pe teren propriu după ce astăzi, 24 mai, a încheiat la egalitate, scor 20-20 (7-13), partida disputată cu RCM Timişoara. Partida contând pentru etapa a 9 – a din SuperLiga naţională de rugby a fost una pe cât de tensionată pe atât de spectaculoasă, soarta confruntării fiind decisă în ultimele minute de joc.

La Mulţi Ani, Ionuţ Hristache!

Sâmbătă, 24 mai, Ionuţ Hristache îşi aniversează ziua de naştere. Conducerea clubului, staff-ul tehnic şi colegii de echipă îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

Zimbrii sunt deciși să își consolideze poziția de lider al Superligii

În mai puţin de 24 de ore, Arena Lascăr Ghineţ din Municipiul Baia Mare va găzdui cel mai echilibrat regal rugbystic al acestui sezon regulat. Cu şapte victorii din tot atâtea meciuri jucate, CSM Ştiinţa Baia Mare (locul unu cu 32 de puncte) va primi vizita campioanei României, RCM Timişoara (poziţia secundă în clasament cu 26 de puncte acumulate, dar şi un joc mai puţin disputat).