Știri

CSM Ştiinţa s-a reunit şi se anunţă mişcări de trupe în lotul vicecampioanei

Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare au revenit din vacanţă cu gândul la finalul sezonului regulat şi la cele două obiective din 2014: Cupa şi Campionatul. Fiind în plină perioadă de transferuri, lotul vicecampioanei va suferi modificări importante în aceste zile, chiar dacă „achiziţiile” sunt ţinute încă la secret.

Paul Rusu, zimbru încă 3 ani

Paul Rusu şi-a prelungit contractul cu CSM Ştiinţa, el urmînd să evolueze sub culorile echipei băimărene încă trei sezoane.

Ionuţ Niacşu, liber de contract

Conducerea CSM Ştiinţa a decis să nu îi prelungească contractul lui Ionuţ Niacşu, acesta devenind jucător liber de contract. Conducerea clubului îi mulţumeşte lui Ionuţ Niacşu pentru tot ceea ce a făcut pentru echipa noastra şi pentru rugby-ul băimărean şi îi urează mult succes pe mai departe.

Naţionala de 7’s, pe ultima poziţie în etapa disputată la Moscova

Echipa nationala de Rugby 7 a participat la cea de-a doua etapa a circuitului Grand Prix Series organizat de Rugby Europe, care s-a disputat la Moscova, pe stadionul din complexul Lujniki.

La Mulţi Ani, domnule Vasile Aniţaş!

Sâmbătă, 28 iunie, domnul Vasile Aniţaş. membru în Consiliul director al CSM Ştiinţa, îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducere, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un călduros şi sincer La Mulţi Ani!

Dacă doreşte, Ştefan Ciuntu poate rămâne în staff-ul CSM Ştiinţa

Pentru aportul deosebit adus clubului în realizarea performanţelor din ultimii ani, CSM Ştiinţa i-a oferit lui Ştefan Ciuntu şansa de a rămâne în staff-ul tehnic ca preparator fizic. În ultimii doi ani, cât a fost accidentat, lui Ştefan i s-a oferit posibilitatea să se perfecţioneze ca preparator fizic în cadrul clubului nostru. Urmează ca Ştefan Ciuntu să ia o decizie în această problemă.

Mulţumim, Ştefan Ciuntu!

O veste foarte proastă pentru rugbyul băimărean, dar şi pentru echipa naţională: nerefăcut după cele două operaţii la genunchi, situaţia fiind gravă, Ştefan Ciuntu a decis să pună capăt carierei de sportiv de performanţă. CSM Ştiinţa Baia Mare îi mulţumeşte pentru tot ceea ce a făcut pentru rugbyul băimărean de-a lungul bogatei sale cariere şi îi urează mult succes pe mai departe în viaţă!