Știri

Băimărenii vor victorie (şi) în etapa 13 din SuperLigă

În a 13-a etapă a SuperLigii de rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare va evolua în capitală, în compania echipei CSM Olimpia Bucureşti. Va fi penultima partidă din sezonul regulat.

Interviuri pe repede înainte: Stephen Hihetah

Pe când avea doar 12 ani, şi-a dorit să înveţe fotbal, dar în ziua în care era programată selecţia pentru echipa, şi-a uitat acasă echipamentul de joc. Anul trecut a debutat în echipa naţională de rugby a României, devenind astfel primul jucător de culoare din lotul “stejarilor”.

Biroul Federal a modificat programul SuperLigii

În urma unei atente analize, membrii Biroului Federal au hotărât ca finalul SuperLigii CEC Bank, ediţia 2014, să se desfăşoare în conformitate cu votul exprimat de către cele şapte echipe participante.

Pop Ionuţ, noul preparator fizic la CSM Ştiinţa

Ioan Pop, fost căpitan al CSM Ştiinţa Baia Mare, este noul preparator fizic al echipei. De ani de zile Ionuţ este alături de clubul nostru, dedicat trup şi suflet rugbyului băimărean. Ionuţ îşi merită cu prisosinţă numirea în staff-ul echipei noastre … dar în acelaşi timp, el îşi va continua activitatea ca jucător.

Eugen Apjok: Am muncit foarte mult pentru această victorie

CSM Ştiinţa Baia Mare s-a impus cu punct bonus în faţa constănţenilor de la Farul în a 12-a etapă din SuperLigă. Bidzina Shamkharadze, cotat cel mai în formă jucător al acestei partide, a mărturisit că nu s-a aşteptat la o victorie la scor în compania Farului, în timp ce Florin Vlaicu a mărturisit nişte regrete că Farul nu s-a putut impune în Baia Mare. Succesul, consideră Eugen Apjok, a fost unul muncit.

Galerie foto: CSM Ştiinţa – Farul

O galerie cu poze realizate la meciul CSM Ştiinţa – Farul Constanţa, din cadrul etapei a 12-a a SuperLigii, găsiţi AICI

Bidzina Shamkharadze, omul meciului CSM Ştiinţa – Farul

Bidzina Shamkharadze, autor al unui eseu în victoria Zimbrilor cu 28-3 împotriva Farului Constanţa, a fost declarat omul meciului.