Știri

În semifinala SuperLigii, CSM Ştiinţa va lupta cu Dinamo

Dinamo a câştigat astăzi dramatic meciul de baraj pentru calificarea în semifinalele SuperLigii, scor 13-12 cu CSM Bucureşti. Sâmbătă, 6 septembrie, Dinamo va veni la Baia Mare pentru a disputa semifinala SuperLigii cu CSM Ştiinţa, partidă care se va disputa începând cu ora 10:00 pe Stadionul Lascăr Ghineţ.

La Mulţi Ani, George Paul Oprea !

Sâmbătă, 30 august, George Paul Oprea îşi aniversează ziua de naştere. Conducerea clubului, staff-ul tehnic şi colegii din echipă îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

TVR2 transmite ambele semifinale ale SuperLigii

Cele două semifinale ale SuperLigii vor avea loc pe stadioanele Lascăr Ghineţ din Baia Mare şi Dan Păltinişanu din Timişoara, sâmbătă, 06 septembrie. Prima semifinală, cea în care vor evolua zimbrii, va începe la ora 10.00, adversara acestora urmând a fi stabilită după meciul dintre CSM Bucureşti şi Dinamo. Pentru timişoreni, meciul va începe la ora 20.00, echipa cu care se vor întâlni aceştia fiind fie Farul Constanţa, fie Steaua. Ambele meciuri vor fi transmise în direct de TVR2.

Lituania, Polonia, Cehia şi România la Cross Borderul de la Baia Mare

Plecarea spre Baia Mare a jucătorilor convocaţi de la CS Tomitanii Constanţa, RC Stejarul Buzău, CTMRTF, CSM Bucureşti, CSO Pantelimon, CSS Bârlad, CS Cleopatra Constanţa şi CSA CSS Steaua urmează să se facă luni, 1 septembrie, de la sediul FRR, la ora 07:00.
Lotul va fi completat de jucători ai RCM Timişoara, CSM Baia Mare şi CSS Unirea Iaşi, aceştia trebuind să se prezinte la Hotelul Sport din Baia Mare la ora 17:00 în aceeaşi zi.

Apjok, despre semifinală: “Mă interesează mai puţin adversarul: noi singuri ne facem meciul greu sau uşor”

Antrenorul Eugen Apjok s-a declarat dezamăgit nu neapărat de rezultatul întâlnirii cu Farul Constanţa, din ultima etapă de play off, ci de faptul că jucătorii care au evoluat sâmbătă pentru CSM Ştiinţa nu au respectat planul iniţial.

Farul Constanta a produs prima infrangere liderului Stiinta Baia Mare

In a treia etapa din Play-Off, pe stadionul Mihail Naca, Farul Constanta a invins liderul Stiinta Baia Mare dupa o partida pe care marinarii au controlat-o in totalitate. Zimbrii s-au prezentat la Constanta cu o echipa din care au lipsit majoritatea titularilor de drept, astfel ca Farul nu a ratat sansa de a se impune dupa un joc in care gazdele s-au afat mai mereu in jumatatea de teren a adversarilor.

La Mulţi Ani, Sean Morrell!

Sâmbătă, 23 august, Sean Morrell îşi aniversează ziua de naştere. Conducerea clubului, staff-ul tehnic şi colegii din echipă îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani! Happy Birthday!