Știri

Lupii Bucureşti, calificată în Challenge Cup cu punctele înscrise de “zimbri”

Selecţionata “Lupii” Bucureşti s-a calificat în grupele competiţiei European Rugby Challenge Cup, chiar dacă a fost învinsă de formaţia italiană Cammi Rugby Calvisano cu scorul de 13-10 (6-0), sâmbătă seara, în deplasare, pe Stadio Peroni, în manşa a doua a play-off-ului.

Două schimbări în primul XV al Lupilor pentru returul cu Calvisano

Sâmbătă Lupii Bucureşti vor disputa pe Stadio Peroni manşa retur contând pentru calificarea în European Rugby Challenge Cup împotriva campioanei Italiei, Cammi Rugby Calvisano.

La Mulţi Ani, Marius Pocriş!

Sâmbătă, 27 septembrie, Marius Pocriş îşi aniversează ziua de naştere. Conducerea clubului, staff-ul tehnic şi colegii de echipă îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

Tudor Matei renunţă la cariera de jucător, dar rămâne lângă echipă

Din motive medicale, Tudor Matei este nevoit să renunţe la cariera de sportiv. CSM Ştiinţa îi mulţumeşte pentru tot ceea ce a făcut pentru rugby-ul băimărean ca jucător şi îi urează succes pe mai departe. Tudor Matei îşi va desfăşura în continuare activitatea la CSM Ştiinţa, dar ca responsabil cu departamentul Marketing.

Preşedintele CSM Ştiinţa i-a înmânat lui Sione Vaiomounga, la spital, distincţiile de Campion al României

Preşedintele CSM Ştiinţa, domnul Călin Matei, l-a vizitat astăzi la spital pe Sione Vaiomounga, sportiv care şi-a adus din plin contribuţia la câştigarea celui de al cincilea titlu naţional al CSM Ştiinţa chiar dacă, din păcate, datorită problemelor de sănătate, sfârşitul sezonului nu l-a prins pe teren alături de colegi. Cu această ocazie, domnul Călin Matei i-a înmânat lui Sione atât medalia de Campion al României cât şi distincţia acordată campionilor de premierul Victor Ponta la întâlnirea de la Palatul Victoria, asigurându-l totodată că întreg clubul – conducere, staff tehnic şi jucători – îi este alături.

La Mulţi Ani, Florin Bărdaşu!

Marţi, 23 septembrie, Florin Bărdaşu îşi aniversează ziua de naştere. Conducerea clubului, staff-ul tehnic şi colegii de echipă îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

La Mulţi Ani, Stephen Hihetah!

Marţi, 23 septembrie, Stephen Hihetah îşi aniversează ziua de naştere. Conducerea clubului, staff-ul tehnic şi colegii de echipă îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!