Știri

Eugen Apjok, despre semifinala cu CSM Bucuresti: Singurul adversar care ne poate bate este… Baia Mare!

Duminica, in capitala, CSM Stiinta Baia Mare isi continua parcursul spre trofeul Cupei Romaniei, de data aceasta adversarul “zimbrilor” fiind CSM Olimpia Bucuresti. Meciul se joaca in semifinale. In SuperLiga, toate partidele dintre cele doua adversare au fost echilibrate, dar antrenorul Eugen Apjok spune ca nu are emotii decat ca baimarenii sa nu isi complice singuri existenta.

CSM Ştiinţa – CSM Bucureşti, în semifinalele Cupei României

Astăzi s-au tras la sorţi semifinalele Cupei României.
Meciurile se vor juca duminică, 02.11.2014, pe Stadionul Ghencea.
Semifinala 1: 10.00 CSM Ştiinţa Baia Mare vs RUGBY CSM Olimpia Bucureşti
Semifinala 2: 12.00 CS Dinamo Bucureşti vs Rugby Club Timişoara.

CSM Stiinta invinge Universitatea Cluj si se califica in semifinalele Cupei Romaniei

CSM Stiinta Baia Mare s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce “zimbrii” Maramuresului au trecut cu 29-7 (21-0) de Universitatea Cluj, in meci disputat pe Stadionul “Iuliu Hatieganu”. Baimarenii au intrat determinati in teren, trecandu-si in cont trei eseuri reusite de Fakaosilea, Phillips si Brooks, toate transformate de Samoa, care au facut ca la pauza scorul sa fie 21-0.

CSM Ştiinţa Baia Mare întâlneşte mâine Universitatea Cluj în sferturile Cupei României

Băimărenii de la CSM Ştiinţa au obiectiv în Cupa României câştigarea trofeului. Până la atingerea obiectivului mai sunt trei partide de jucat, prima dintre ele fiind programată mâine, la Cluj, în compania grupării Universitatea din localitate. În ciuda faptului că lista de accidentaţi conţine nume multe şi importante, campioana României abordează întâlnirea cu clujenii la victorie.

Aerul din Banat nu le priește juniorilor băimăreni

Capitala Banatului, Timişoara, a fost sâmbătă gazda celui de-al doilea turneu al Campionatului Regional Transilvania rezervat echipelor de rugby Under 16 ani. Misiunea mânjilor lui Adrian Manolache – Cristian Bălan pe malul Begăi avea să fie deosebit de dificilă în condiţiile în care la CSM Baia Mare se produc o serie de permutări datorate schimbului de generaţii, iar adversarii din aceste două etape se află pe un trend ascendent ocupând poziţiile a doua şi a treia a podiumului.

Lupii cedează greu în faţa Stade Francais

Partida din etapa a doua a fazei grupelor din European Rugby Challenge Cup, dintre selecţionata divizionară Lupii Bucureşti şi formaţia franceză Stade Francais a început cu o lovitură de pedeapsă fructificată în puncte de specialistul nostru, Florin Vlaicu, de la 45 de metri, din poziţie centrală.

Naţionala U18 participă la Turneul de Calificare în grupa de elită

Tinerii rugbyşti ai categoriei U18 merg şi ei în aceste zile în Portugalia. Juniorii vor participa la Turneul de Calificare, având programate două partide.