Știri

Biletele la finala Cupei României sunt puse în vânzare până la ora meciului

Biletele la finala Cupei României, care se va disputa astăzi, de la ora 18:30, pe Cluj Arena, între CSM Ştiinţa Baia Mare şi RCM Timişoara, pot fi achiziţionate de la casele de bilete ale stadionului până la ora începerii partidei.

La 100 de ani de la prima finala a Cupei Romaniei, CSM Stiinta doreste sa castige a sasea oara trofeul

CSM Stiinta Baia Mare si RCM Timisoara se intalnesc duminica, 30 noiembrie, de la ora 18.30, pe Cluj Arena, in cadrul finalei Cupei Romaniei. Este o reeditare a finalei din anul 2011, atunci cand cele doua adversare au jucat ultimul act al acestei competitii in Alba Iulia, invingatori iesind timisorenii.

Biletele pentru finala Cupei Romaniei costa intre 1 si 40 de lei

Biletele pentru finala Cupei Romaniei la rugby, intre echipele RCM UV Timisoara si CSM Stiinta Baia Mare, finala care se va disputa duminica, 30 noiembrie, de la ora 18,30, pe stadionul Cluj Arena, au preturi intre 1 si 40 lei.

Constantin Pristavita, despre finala Cupei Romaniei: “Ne asteptam sa fie o finala grea si sa o castigam”

Capitanul Johannes Van Heerden a declarat ca toti jucatorii de la CSM Stiinta isi doresc sa evolueze in finala de duminica. Constantin Pristavita a asigurat ca toti cei de la echipa campioana sunt constienti ca timisorenii isi joaca in compania lor ultima sansa de a salva in extremis sezonul 2014 si a lansat un mesaj catre suporteri, invitandu-i sa fie, ca de fiecare data, alaturi de “zimbri”.

VIDEO: Determinare + Spirit de sacrificiu + Patriotism = RUGBY

In prima parte a meciului cu Canada, unul dintre Stejarii care ii infruntau pe reprezentantii frunzei de artar, a suferit o accidentare grava la cap. Diagnosticul medicilor, de dupa meci, a fost foarte clar: traumatism cranio-cerebral acut inchis cu pierdere de constienta.

Înaintarea a adus victoria Stejarilor contra Canadei

Ultima partida test a Stejarilor din acest an a adus o victorie cu rezultatul de 18-9 in fata Canadei pe Stadionul National Arcul de Triumf, echipa noastra dovedindu-si superioritatea gratie unui joc foarte bun pe inaintare si in defensiva.

Gal şi Botezatu, titulari în amicalul contra Canadei

În cel de-al treilea meci test al toamnei Stejarii întâlnesc Canada. Partida, programată pe 22 noiembrie, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf, aduce nu mai puţin de şase schimbări în XV-le de start al României.