Știri

Formula de start aleasă pentru confruntarea cu Rusia de tandemul Eugen Apjok – Viorel Lucaci

Potrivit site-ului oficial al Federației Române de Rugby, în jocul de mâine contra Rusiei, partidă ce va începe la ora 13.00, Stejarii vor fi coordonați de tandemul Viorel Lucaci – Eugen Apjok, acesta din urmă îndeplinind funcția de antrenor principal. Ca și la precedentele două etape din Rugby Europe Championship, aripa Ionuț Botezatu este anunțat ca titular, în timp ce pilierul Constantin Mardare Pristăviță se va afla pe banca de rezerve.

Eugen Apjok Ionuț Botezatu și Constantin Pristăviță versus Ian Davies

Meciul de sâmbătă Rusia – România contând pentru cea de-a treia etapă a Rugby Europe Championship, va fi condus de o brigadă de arbitrii din Țara Galilor, formată din Ian Davies la centru asistat la cele două margini de Sean Brickell respectiv Wayne Davies.

Tricolorii deciși să asedieze cetatea Ecaterinei a II a Rusiei

Sâmbătă 28 februarie sunt programate meciurile celei de-a treia runde în Rugby Europe Championship. La Krasnodar, începând cu ora 13.00, Rusia (locul patru în grupă) va primi vizita României (liderul la zi). Stejarii abordează cu optimism confruntarea cu urșii lui Alexander Pervukhin (de șase ori campion al Rusiei cu echipa Yenisey), în condițiile în care din totalul celor 34 de meciuri jucate doar de 7 ori tricolorii au pierdut, numărul victoriilor noastre fiind de 26 plus o remiză scor (21-21) consemnată acum cinci ani la Soci pe data de 27 februarie 2010. Esaverajul este și el unul cât se poate de elocvent 724 de puncte marcate și 423 primite.

La Mulți Ani Alexandru Pălii !

Miercuri, 25 februarie, Alexandru Pălii, mijlocașul la grămadă al echipei campioane a României, C.S.M.Știința Baia Mare îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

C.S.M.Olimpia București se întărește la nivelul staff-ului tehnic și cel administrativ

Una dintre formațiile cu pretenții (cel puțin la modul declarativ) la podiumul SuperLigii de rugby, C.S.M.Olimpia București (semifinalistă a Cupei României, ediția 2014), se întărește cel puțin până la această oră la nivelul conduceri administrative.

Fostul băimărean George Sava revine la Steaua după șase ani

Cu circa o lună înaintea startului de campionat, C.S.A.Steaua București își conturează încet lotul cu care va porni la drum în cea de-a 99 ediție a campionatului intern de rugby. Pentru stagiunea 2015, militarii bucureșteni cu George Sava la timonă are deja conturat un lot de 32 de jucători dintre care șase sunt internaționali români, iar alți șase sunt originari din Tonga.

R.C.M.Timișoara punctează la capitolul imagine

Marea perdantă a ultimei ediții a SuperLigii de rugby, R.C.M.Timișoara rămâne poate cea mai secretoasă formație atunci când vine vorba de politica de transferuri. În schimb există o transparență totală atunci când se ia în calcul promovarea imaginii clubului. Devine astfel salutată colaborarea formației de pe Bega cu ocupanta locului trei din Aviva Premiership, Saracens F.C.