Știri

Sean Brian Morrell a fost declarat omul meciului

Conform protocolului parafat între conducerea Federației Române de Rugby și sponsori la finalul fiecărei partide observatorul delegat va atribui celui mai bun jucător titlul de omul meciului.

Declarații la final de partidă

Eugen Apjok – antrenor C.S.M.Știința Baia Mare
„E un pic diferit de ce ne-am propus week-end-ul trecut. Dacă săptămâna trecută credeam că acesta este week-end-ul de barbecue, datorită faptului că Farul Constanța nu mai este am fost nevoiți să jucăm astăzi.

Declarații la final de partidă.

Constantin Ene – capitan de echipă C.S.M.Știința Baia Mare

“A fost un meci foarte greu. A fost primul meci al campionatului. Ne bucurăm că am început cu dreptul. Ne așteptam la un meci greu în condițiile în care știam că C.S.M.-ul a făcut foarte multe achiziții, venind la Baia Mare să își vândă scump pielea

Zimbrii se impun la pas în prima confruntare oficială din 2015

Doar de 4 minute a avut nevoie C.S.M.Știința Baia Mare pentru a deschide scorul la prima reprezentație oficială cu publicul din 2015. Samoa Luke, fundașul de 27 de ani transformă o lovitură de pedeapsă (prima din cele trei consemnate în dreptul său până la finalul jocului. Trei minute mai târziu, oaspeții beneficiază de o lovitură de pedeapsă ca urmare a unei poziții de offsaid, însă fundașul Mateo Malupo prima și singura oportunitate de a egala. Ratu Maravunawasawasa fijianul adus acum o lună la echipă extrem de inteligent și inedit pentru rugby-ul românesc reușește cu un drob-gol să dubleze în minutul 9 avantajul zimbrilor.

Interviu pe repede înainte: Călin Matei – președintele C.S.M.Știința Baia Mare

Călin Matei Așa cum am mai spus, anul 2015 este un an foarte greu pentru noi. Suntem angrenați pe patru fronturi, în SuperLigă, Cupa României, Cupa Regelui și poate cea mai importantă pentru noi dar și pentru România, Challenge Cup care începe cu meciurile de baraj, luna viitoare cu primul meci acasă.

Zimbrii în fața celui de-al 720 meci pe prima scenă românească

Mâine se va da startul în cea de-a cincea ediție a SuperLigii de rugby, numărul campionatelor interne ajungând la 99. Cocheta Arenă Lascăr Ghineț va găzdui începând cu ora 11.00, confruntarea dintre campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare și C.S.M.Olimpia București (de departe cea mai oscilantă formație din stagiunea anterioară).

Interviu pe repede înainte: Constantin Ene – căpitanul de echipă

C.E. Din punctul meu de vedere această ediție de campionat se anunță una extrem de disputată. Dacă până acum trei dintre echipe emit pretenții la titlu, și celelalte trei formații vor veni la Baia Mare să își vândă scump pielea, cu atât mai mult cu cât orice echipă își dorește să învingă campioana României. Va fi un an foarte greu, însă noi vom face tot ce ne stă în putință să ne respectăm atât pe noi cât și pe susținătorii noștri.