Știri

Declarații la final de partidă

Eugen Apjok – antrenor C.S.M.Știința Baia Mare
„Sunt cinci puncte. Este peste ceea ce ne-am propus. Important era să câștigăm pentru a rămâne în cărți pentru locul doi. La astfel de meciuri important e cum jucăm noi și cât suntem de concentrați.

Declarații la final de partidă

Constantin Ene căpitan C.S.M.Știința Baia Mare
„A fost un meci foarte greu așa cum ne-am așteptat. Suntem două echipe care ne luptăm pentru locul doi, însă cred că am dovedit astăzi că suntem echipa mai bună, deși startul de campionat nu a arătat asta.

Luke Samoa declarat pentru a patra oară omul meciului

La meciul din etapa a zecea (ultima a sezonului regulat) găzduită de Arena Lascăr Ghineț, observatorul partidei, ieșeanul Clement Nemesniciuc a optat pentru nominalizarea fundașului neo-zeelandez Alec Giovanni Luke Samoa.

A zecea victorie consecutivă pe propriul teren în confruntările directe

Etapa a zecea ultima a sezonului regulat a găzduit la Baia Mare „el clasico” de România ajuns la episodul cu numărul 81. Partida dintre campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare și rivala C.S.A.Steaua București avea să înceapă sub semnul echilibrului, zimbrii încercând să se impună prin forța și dibacitatea pachetului de înaintare.

Zimbrișorii în fața penultimului joc din actuala stagiune

Stadionul de rugby din cadrul Complexului Sportiv dr Iuliu Hațieganu din Municipiul Cluj Napoca va găzdui mâine începând cu ora 13.00, confruntarea dintre Clubul Sportiv Gens Cluj și C.S.M.Baia Mare, meci din cadrul etapei a zecea antepenultima a Campionatului Regional Under 18 ani.

El clasico de România ajuns la episodul 81

La finele lunii august se împlinesc 37 de ani de când indiferent de locație, confruntările dintre C.S.M.Știința Baia Mare și C.S.A.Steaua București decurg după același scenariu; sporesc adrenalina jucătorilor și deopotrivă a suporterilor, implică orgolii nemăsurate comparabile doar cu desfășurarea de forțe din teren, se nasc pasiuni și se generează un spectacol sportiv de cea mai bună calitate.

Ionuț Budușan omul care a detronat-o pe Steaua

Acum două sezoane pe data de 2 august 2013 la un meci susținut contra Stelei pe propriul teren, unul dintre cei mai exponențiali jucători din lotul zimbrilor, Ionuț Budușan se vedea nevoit să se retragă din activitate din motive de sănătate.