Știri

Echipele probabile

C.S.M.Știința Baia Mare – C.S.A.Steaua București
Sâmbătă 1 august 2015 ora 11.00
Arena Lascăr Ghineț

Cu o victorie zimbri își consolidează poziția de lideri

După mai bine de o lună de zile, sâmbătă 1 august 2015 fenomenul rugbystic românesc se reia cu meciurile celei de-a patra etape a Cupei Regelui (cea mai nouă competiție aflată sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României).

La Mulți Ani, Alexandru Pîrjol

Sâmbătă, 1 august, Alexandru Pîrjol vicepreședintele campioanei României, C.S.M. Ştiinţa Baia Mare, îşi serbează ziua de naştere. Colegii din conducere, stafful tehnic şi echipa îi urează un călduros LA MULŢI ANI!

La Mulți Ani, Michael Wiringi

Sâmbătă, 1 august, Michael Wiringi mijlocașul la deschidere al campioanei României, C.S.M. Ştiinţa Baia Mare, îşi serbează ziua de naştere. Colegii din conducere, stafful tehnic şi echipa îi urează un călduros LA MULŢI ANI!

Capitala luptă pentru un loc în careul de ași

Dacă ne vom îndrepta atenția spre situația din grupa A, vom observa că Saracens Timișoara R.C.M. cu 10 puncte acumulate greu mai poate fi detronată, bătălia pentru intrarea în careul de ași dându-se între C.S.M.Olimpia București locul doi cu cinci puncte și Clubul Sportiv Dinamo București locul trei cu zero puncte și un esaveraj negativ de 27 de puncte marcate și 86 primite.

La Mulți Ani, Domițian Mureșan

Sâmbătă, 1 august, Domițian Mureșan pilier al campioanei României, C.S.M. Ştiinţa Baia Mare, îşi serbează ziua de naştere. Colegii din conducere, stafful tehnic şi echipa îi urează un călduros LA MULŢI ANI!

O fărâmă de viață – episodul 2

Dacă vom privi retrospectiv la ceea ce s-a întâmplat în ultima decadă a lunii lui cuptor în sânul campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare, cel puțin din 2008 și până în prezent vom constata că în ciuda unei perioade în care soarele își face cu adevărat de cap, evenimentele s-au susccedat cu o repreziciune greu de închipuit.