Știri

O fărâmă de viață – episodul 8

Campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare se impune la Sibiu în semifinalele Cupei Regelui în fața echipei C.S.M.Olimpia București cu scorul de 31-27 la pauză 18-17. Acest important succer îi propulsează pe zimbri în finala Cupei Regelui programată pentru data de 12 septembrie.

O fărâmă de viață – episodul 7

26 august În Piața Millennium din Municipiul Baia Mare componenții echipei C.S.M.Știința Baia Mare s-au întâlnit cu președintele Senatului României, Mircea Geoană. Căpitanul zimbrilor Mihai Macovei i-a înmânat acestuia o minge cu autografele jucătorilor, minge de care Mircea Geoană nu s-a despărțit nici un moment pe parcursul domniei sale în județul Maramureș.

O semifinală câștigată în extremis

La concurență cu meciul din prima etapă a diviziei B de fotbal susținut de F.C.M.Baia Mare contra celor de la Fotbal Club Brașov, la Sibiu pe stadionul Bebe Boboc avea să se decidă formația ce avea să acceadă în finala primei ediții a Cupei Regelui (o competiție de înaltă ținută derulată sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României).

Zimbri vor juca finala primei ediții a Cupei Regelui 2015

Campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare s-a impus astăzi la Sibiu în semifinalele Cupei Regelui în fața echipei C.S.M.Olimpia București cu scorul de 31-27 la pauză 18-17. Acest important succer îi propulsează pe zimbri în finala Cupei Regelui programată pentru data de 12 septembrie. În finala acestei ediții inaugurale C.S.M.Știința Baia Mare va înfrunta Saracens Timișoara R.C.M. în timp ce pentru locurile 3-4 se vor lupta Clubul Sportiv Universitatea Cluj și C.S.M.Olimpia București

La Mulți Ani, George Paul Oprea !

Duminică, 30 august, George Paul Oprea uvertura campioanei României, C.S.M. Ştiinţa Baia Mare, îşi serbează ziua de naştere. Colegii din conducere, stafful tehnic şi echipa îi urează un călduros LA MULŢI ANI!

Zimbri țintesc accederea în finala ediției inaugurale a Cupei Regelui

Au rămas mai puțin de 24 de ore până se va ști care vor fi finalistele primei ediții a Cupei Regelui 2015 (o competiție aflată sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României). Campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare va evolua la Sibiu pe stadionul Bebe Boboc în compania formației bucureștene C.S.M.Olimpia.

Echipa probabilă

Echipa probabilă