Știri

Știința Petroșani primul adversar din noua stagiune

Duminică 4 octombrie se va da startul în Campionatul Regional de Rugby ediția 2015-2016 rezervat echipelor Under 18 ani. În această primă etapă C.S.M.Baia Mare va evolua pe propriul teren în fața Clubului Sportiv Știința Petroșani.

S-a stabilit sistemul de disputare la Under 16 ani

Regiunea din care face parte și C.S.M.Baia Mare va programa în toamna acestui an două tururi, iar în primăvara lui 2016 alte două tururi, numărul total de meciuri per echipă fiind de 12.

Campionatul Regional Under 18 ani stă să înceapă

Membrii Biroului Federal au aprobat Manualul de organizare și desfășurare a Campionatului intern de rugby rezervat echipelor Under 18 ani. Potrivit acestui document la startul ediției de campionat 2015-2016, vor fi prezente un număr de 19 formații împărțite pe criterii geografice.

O fărâmă de viață – episodul 12

17 septembrie După triumful din Finala SuperLigii de Rugby ediția 2014, C.S.M.Știința Baia Mare a fost primită cu fast la Palatul Victoria atât de premierul României, Victor Ponta cât și de ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo.

O fărâmă de viață – episodul 11

La turneul pe care tricolorii îl susțin în Noua Zeelandă, Călin Matei președintele zimbrilor băimăreni, este desemnat de către Federația Română de Rugby ca fiind delegat federal.

Ionuț Botezatu, Michael Wiringi și Adrian Apostol în primul XV contra Irlandei

Din primul minut vor evolua uvertura de 30 de ani Michael Wiringi (debutant la o Cupă Mondială), aripa de 27 de ani Ionuț Botezatu, plus fostul marinar de 25 de ani Adrian Marian Apostol (aflat pentru a doua oară la un Turneu Final de Cupă Mondială). Pe raportul de joc mai figurează și cel de-al patrulea zimbru, sud-africanul Johannes Van Heerden.

Trei națiuni se luptă pentru locul doi

România – Irlanda se va juca duminică 27 septembrie 2015 pe stadionul Wembley, meciul urmând a fi transmis în direct de postul de televiziune Digi Sport 2 începând cu ora 18.45