Știri

SuperLiga de Rugby ediția 2015 ajunsă în linie dreaptă

Aprobat de Adunarea Generală a Federației Române de Rugby încă din anul 2010, sistemul de disputare a SuperLigii CEC Bank ediția 2015 se va derula acum pe final de sezon după următorul altgoritm.

Punct ochit, punct lovit !

Și de această dată “el clasico” de România ajuns la cel de-al 82 episod a avut o miză. Și nu una oarecare, ci accederea directă în penultimul act al SuperLigii de Rugby ediția 2015.

Stejăreii joacă astăzi Finala Campionatului European

În cursul după-amiezii de astăzi capitala Portugaliei, Lisabona va găzdui finala Campionatului European de Rugby Under 19 ani.

Derby în Campionatul Regional Transilvania

Duminică 1 noiembrie ora 11.00 stadionul Phoenix din Municipiul Baia Mare va găzdui derby-ul Campionatului Regional Transilvania la Rugby rezervat echipelor Under 18 ani, dintre C.S.S.2 și Clubul Sportiv Municipal.

“El clasico” de România episodul 82

Indiferent că vorbim de Arena Lascăr Ghineț sau stadionul Ghencea, confruntările dintre C.S.M.Știința Baia Mare și C.S.A.Steaua București au suscitat întodeauna un real interes.

C.S.A.Steaua București – C.S.M.Știința Baia Mare echipele probabile

SuperLiga de Rugby Etapa 5

Stadionul Ghencea

Sâmbătă 31 octombrie 2015 ora 11.00

Pentru un joc în semifinale pe propriul teren

Sâmbătă 31 octombrie stadionul Ghencea din capitală va găzdui meciul restanță din cadrul etapei a cincea din SuperLiga de Rugby dintre C.S.A.Steaua București și campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare.