Știri

La Mulți Ani, România !

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, C.S.M.Știința Baia Mare transmite tuturor românilor cele mai sincere urări de bine și un viitor prosper și fericit. La Mulți Ani, dragi români, La Mulți Ani, România !

La MulțI Ani, Andrei Iurea !

Marți 1 decembrie, Andrei Iurea flankerul campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare, își serbează ziua de naștere. Colegii din conducere, staff-ul tehnic precum și lotul de jucători îi urează un călduros LA MULȚI ANI !.

Zimbrișorii își consolidează poziția secundă în clasament

Motivați de jocul bun făcut cu liderul C.S.S.2 CNE Baia Mare, plus victoria clară obținută în fața echipei studențești, băieții conduși din teren de uvertura Răzvan Manolache aveau și în confruntarea cu rivalii de la R.C.M.Timișoara să continue galopul de sănătate.

Galop de sănătate

Misiunea zimbrișorilor în primul meci din cea de-a doua zi a Turneului Campionatului Regional Transilvania, Under 16 ani, avea să fie facilă, C.S.Universitatea Cluj ultima clasată nefiind capabilă să facă față forcingului băieților noștri.

Declarații la final de partidă Samoa Luke – fundașul campioanei României C.S.M.Știința Baia Mare

Un joc greu peste așteptări cu o astfel de vreme. Ne-am antrenat la greu, intens în ultimele 3 săptămâni. De când s-a încheiat Cupa Mondială ne-am întors la posturile noastre și băieții s-au prezentat așa cum s-a văzut, că ne-am prezentat astăzi.

Declarații la final de partidă Constantin Ene – căpitanul campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare

Cred că astăzi am dovedit că suntem o echipă mai bună. Am fost mult mai buni decât ei, am fost mult mai organizați și cred că asta a făcut diferența.

Declarații la final de partidă Eugen Apjok – antrenor principal C.S.M.Știința Baia Mare

Da, a fost o partidă echilibrată, zic eu și până la urmă am câștigat datorită forței pachetului de înaintare