Știri

Good Luck, Mike !

După aproape patru ani petrecuți în rugby-ul românesc, la vicecampioana României C.S.M.Știința Baia Mare neo-zeelandezul de 31 de ani Michael Wiringi a decis să se retragă din activitate, întorcându-se în țara sa natală.

Florian Roșu revine acasă

În cursul acestei luni, conducerea C.S.M.Știința Baia Mare a decis readucerea jucătorului din linia a doua Florian Roșu, împrumutat din februarie 2014 la C.S.Dinamo București.

Primul succes al zimbrilor din 2016

Este pentru al cincilea an când rubiștii de la C.S.M.Știința Baia Mare acceptă provocarea celor de la F.C.Prietenia, de a juca un meci amical de fotbal.

Gruzinul Bidzina Shamkaradze și-a prelungit contractul cu vicecampioana României

În cursul zilei de astăzi, Călin Matei președintele C.S.M.Știința Baia Mare anunță prelungirea raporturilor contractuale pentru o perioadă de 2 ani cu jucătorul de origine georgiană Bidzina Shamkaradze.

Constantin Ene rămâne zimbru încă doi ani

În prima zi din cea de-a treia decadă a lunii gerar, oficialii C.S.M.Știința Baia Mare anunță prelungirea raporturilor contractuale pentru o perioadă de 2 ani cu jucătorul Constantin Ene.

Marius Dănilă de zece ani în lotul zimbrilor

La doar patru zile de la reunirea lotului, Călin Matei președintele vicecampioanei României, anunță prelungirea raporturilor contractuale pentru o perioadă de încă 3 ani cu jucătorul Marius Octavian Dănilă.

Zimbri schimbă balonul oval cu cel rotund

Vineri 22 ianuarie începând cu ora 15.30, Arena Zimbrilor va găzdui tradiționalul meci amical de fotbal dintre vicecampioana României la Rugby, C.S.M.Știința Baia Mare și F.C.Prietenia (cea mai longevivă formație de old-boys din interiorul arcului carpatic).