Știri

Finala Cupei Regelui se va juca în Moldova

Pentru al doilea an consecutiv, sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României va fi organizată Cupa Regelui la Rugby.

Turneul Final rezervat juniorilor Under 16 ani găzduit în a doua decadă a lunii iunie

În a doua decadă a lunii iunie, în intervalul 20 -26 iunie 2016 Federația Română de Rugby va găzdui Turneul Final rezervat juniorilor Under 16 ani.

Finala Cupei României va fi găzduită de Transilvania

Oficialii Federației Române de Rugby au decis ca pentru stagiunea 2016-2017, finala Cupei României să revină în sarcina cluburilor din arealul Transilvan, Finala Cupei Regelui echipelor din regiunea Moldova, iar cele ale SuperLigii să cadă în sarcina celor din zona Munteniei.

Patru zimbri în lotul contra Rusiei

Partida România – Rusia găzduită de stadionul Emil Alexandrescu din Iași programată pentru ziua de sâmbătă 27 februarie începând cu ora 14.00 va fi transmisă în direct de postul de televiziune Dolce Sport 1.

În prima decadă a lunii iunie va fi programat Turneul Final la Under 18 ani

Deși încă nu s-a stabilit locația Turneului Final rezervat jucătorilor născuți în anii 1998 și 1999, se știe faptul că acesta va avea loc în intervalul 6 iunie – 12 iunie 2016.

S-a stabilit sistemul de disputare a Cupei României ediția 2016

Pe data de 14 mai sunt programate meciurile din faza semifinalelor, în timp ce Finala Cupei României ediția 2016 este programată pentru data de 28 mai.

La Mulți Ani, Alexandru Pălii !

Joi 25 februarie, Alexandru Pălii, demi de mele-ul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!