Știri

Ultima etapă a turului Cupei României la rugby

În intervalul 2-3 aprilie 2016 sunt programate și cele patru partide din cea de-a doua grupă valorică a Cupei României la rugby.

Zimbri stau în această etapă

Formația care va sta în această rundă este C.S.M.Știința Baia Mare (echipă care după două etape a acumulat un număr de două victorii, 34-12 acasă cu nou promovata C.S.Politehnica Iași, respectiv 18-8 în deplasare la Timișoara Saracens R.C.M.)

Zimbrișorii în fața primelor meciuri oficiale din 2016

Sâmbătă și duminică (2-3 aprilie) Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu din Municipiul Cluj Napoca va găzdui ce-a patra etapă a Campionatului Regional Transilvania rezervat echipelor Under 16 ani.

O revanșă mult așteptată

La o distanță de 112 zile, de la ultimul duel, Finala SuperLigii de Rugby jucată la Baia Mare pe data de 5 decembrie 2015, cele două forțe ale rugby-ului românesc aveau să se reîntâlnească în primul derby din 2016, (într-un meci din cadrul celei de-a doua etape a Cupei României).

La Mulți Ani, Nailago Waisea !

Luni 28 martie, Nailago Waisea Daiveta, pilierul fijian din lotul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

“Hristos a înviat“

Minunea Învierii Domnului să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldură în sufletele voastre! Hristos a înviat! și Sărbători Pascale Fericite tuturor celor care sărbătoresc Paștele Catolic 2016.

Echipele probabile Timișoara Saracens R.C.M. – C.S.M.Știința Baia Mare

Cupa României Etapa 2
Sâmbătă 26 martie 2016 ora 19.00
Stadion: Gheorghe Rășcanu Timișoara