Știri

Trei zimbri în primul XV contra echipei galeze Crawshays Welsh R.F.C.

Pentru confruntarea găzduită începând cu ora 19.00 de Stadionul Național Arcul de Triumf din București, Eugen Apjok – Bogdan Munteanu au anunțat primul XV plus cele 11 rezerve pe care le pot utiliza.

11 zimbri pentru dubla cu galezii de la Crawshays Welsh R.F.C.

Miercuri 1 iunie începând cu ora 19.00 pe Stadionul Național Arcul de Triumf din capitală selecționata secundă a tricolorilor, România A va susține un prim test cu formația galeză Crawshays Welsh R.F.C.

Campioni ce și-au unit destinele

Constantin Mardare Pristăviță și Laura Oltean cei care astăzi au spus “DA” în fața ofițerului de stare civilă, sunt doi sportivi de performanță, de o înaltă ținută morală.

Nuntă mare în familia zimbrilor !

În cursul zilei de astăzi pilierul vicecampioanei României, Constantin Mardare Pristăviță își va uni destinele cu aleasa inimii sale Laura Oltean.

Eugen Apjok plus 12 zimbri convocați pentru trialul de la Bârlad

Din lista celor convocați de cei doi tehnicieni Eugen Apjok – Bogdan Munteanu fac parte și un număr de 12 componenți ai vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare:

La Mulți Ani, Constantin Pristăviță !

Luni, 23 mai, Constantin Mardare Pristăviță pilierul vicecampioanei României C.S.M. Știinţa Baia Mare, îşi serbează ziua de naştere. Conducerea, colegii din staff-ul tehnic şi echipa îi urează un călduros LA MULŢI ANI!

Un derby decis în actul secund

Cu toate acestea zimbrișorii reușesc o primă repriză de excepție, repriză în care au condus până spre final grație celor două lovituri de penalitate semnate în minutele 8 și 13 de căpitanul de echipă Răzvan Manolache.