Știri

La Mulți Ani, Domițian Mureșan !

Luni 1 august, Domițian Mureșan, pilierul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

La Mulți Ani, Alexandru Pîrjol !

Luni 1 august, Alexandru Pîrjol, vicepreședintele vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

La Mulți Ani, Cristian Chitidean !

Dumincă 31 iulie, Cristian Chitidean, membru în Consiliul Director al, C.S.M.Știința Baia Mare îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

Eugen Apjok – antrenor C.S.M.Știința Baia Mare – declarații la final de partidă

Este important ca o competiție să o începi cu dreptul cu o victorie. Din păcate am muncit și ne-am întrebuințat foarte mult pentru această victorie.

Cristian Marian Chirică – flanker C.S.M.Știința Baia Mare – declarații la final de partidă

A fost un meci foarte bun mai ales pentru noi cei tineri care am avut șansa și oportunitatea de a evolua astăzi. Ne-am dăruit, dând dovadă de seriozitate și disciplină, și cred eu că asta s-a văzut.

George Sava – antrenor C.S.Politehnica Iași – declarații la final de partidă

Primul meci la Baia Mare. Din păcate facem aceleași greșeli ca și în trecut, greșeli pe care nu reușim să le punem la punct. Sper să ne punem la punct jocul în margine. Avem mult de lucrat la grămadă.

Zimbri se impun în primul meci al stagiunii cu numărul 100 al campionatului intern de rugby

Sorții au decis ca în meciul de deschidere al celei de-a o suta ediție a campionatului intern de rugby, vicecampioana României, C.S.M.Știința Baia Mare să primească vizita nou promovatei C.S.Politehnica Iași