Știri

Zimbrișorii reușesc o victorie importantă în Moldova

Zimbrișorii s-au impus la mare luptă cu scorul de 8-5 după ce la pauză conduceau cu 5-0. Primul eseu al partidei a fost semnat de închizătorul Fernando Dragomir, victoria fiind adusă la ultima fază a jocului de uvertura Răzvan Manolache autor al unei lovituri de pedeapsă.

Cristi Chirică face pasul spre prima reprezentativă

S-a ales varianta cooptării în premieră a flankerului de doar 19 ani Cristian Marian Chirică (internațional de tineret), alături de el fiind convocat pilierul Ionel Badiu actualmente component al formației franceze Carcassonne

Cristi Chirică declarat „omul meciului”

Ca un paradox pe data de 1 august a.c. la finalul primei partide a stagiunii 2016-2017, contra celor de la C.S.Politehnica Iași, flankerul zimbrilor Cristian Marian Chirică a fost desemnat în premieră de către observatorul jocului, clujeanul Gheorghe Sabău ca fiind “omul meciului”

Eugen Apjok – antrenor principal C.S.M.Știința Baia Mare declarații la final de partidă

Eu sper să continuăm parcursul bun pe care l-am avut și să continuăm cu victorii pentru a ne asigura un loc în semifinală pe teren propriu. Acesta este obiectivul nostru principal în primă fază și după aceea cu siguranță ne dorim să câștigăm finala.

Constantin Ene – nr 8 C.S.M.Știința Baia Mare declarații la final de partidă

Nici un meci nu este ușor mai ales în Cupa Regelui, toate echipele își joacă șansa lor, însă eu cred că avem valoare și trebuie doar să o reconfirmăm.

George Sava – antrenor C.S.Politehnica Iași declarații la final de partidă

Într-adevăr astăzi am făcut un meci bun. Băieții și-au dorit să se autodepășească, s-au mobilizat mai bine, din păcate am făcut multe greșeli iar arbitrul ne-a sancționat.

C.S.M.Știința Baia Mare – C.S.Politehnica Iași echipele probabile

Cupa Regelui Ediția 2016 Etapa 5

Sâmbătă 30 octombrie 2016 ora 11.00

Arena Zimbrilor Baia Mare