Știri

La Mulți Ani, Andrei Iurea !

Joi 1 decembrie, Andrei Iurea flankerul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

7 debutanți la prima reprezentativă

Din totalul celor 18 jucători debutanți la națională, 7 provin de la vicecampioana României, C.S.M.Știința Baia Mare.

12 zimbri convocați la națională în 2016

Pe parcursul acestui an, la lotul național au fost convocați și un număr de 12 zimbri. Internaționalul român de origine sud-africană, Johannes Van Heerden a fost prezent în toate cele 11 partide ale tricolorilor, fiind de 10 ori titular

După finala Cupei Regelui Costică Ene pune ghetele în cui

După mai bine de 9 ani petrecuți la Baia Mare, Ene a decis ca după finala Cupei Regelui să pună ghetele în cui, rămânând însă alături de clubul la care s-a consacrat.

Alexandru Țiglă al șaptelea debutant al zimbrilor din acest an

Cu ocazia acestui al 11-lea meci din 2016, Alexandru Țiglă (n 19.02.1993) și-a făcut debutul la prima reprezentativă, fiind al șaptelea zimbru ce a îmbrăcat pentru prima oară tricoul Stejarilor.

Răzvan Ailenei declarat omul semifinalei

La semifinala dintre C.S.M.Știința Baia Mare și C.S.M.Olimpia București 48-20 (15-6), clujeanul Gheorghe Sabău și-a focusat atenția spre purtătorul tricoului cu numărul opt din tabăra zimbrilor, Răzvan Ailenei.

Matematic zimbrișorii încheie anul 2016 pe prima poziție a clasamentului

Stadionul de rugby din incinta Parcului Sportiv dr Iuliu Hațieganu din Municipiul Cluj Napoca a găzduit meciul dintre Clubul Sportiv Școlar Viitorul și C.S.M.Baia Mare