Știri

Opt zimbri la prima reunire a tricolorilor din 2017

Din lotul primei reprezentative vor face parte și un nucleu de opt jucători legitimați la vicecampioana României, C.S.M.Știința Baia Mare.

Doliu în lumea sportului maramureșean

Lumea judo-ului românesc și implicit a sportului maramureșean este consternată de tragica dispariție a antrenorului Vasile Sălincean decedat la vârsta de 62 de ani în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității Tohat.

Paul Rusu rămâne zimbru încă doi ani

În aceste zile conducerea vicecampioanei României C.S.M.Știința Baia Mare împreună cu Paul Rusu au decis prelungirea raporturilor contractuale pentru o perioadă de încă doi ani.

Mihai Dico zimbru până în 2020

De comun acord cu Mihai Dumitru Dico diriguitorii vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare au decis prelungirea raporturilor contractuale pentru o perioadă de încă trei ani.

John Leiataua a semnat o prelungire de contract

Oficialii echipei de rugby C.S.M.Știința Baia Mare au ajuns cu John Leiataua la un acord de prelungire a raporturilor contractuale cu încă șase luni. Născut la Sidney în Australia pe data de 13 ianuarie 1991, centrul de 1,94 cm – 111 kg a fost a transferat la C.S.M.Știința Baia Mare acum doi ani.

Un deceniu în familia zimbrilor

În aceste zile de comun acord cu jucătorul, conducerea vicecampioanei României, a decis să renunțe la serviciile lui Florin Gorun. Acesta s-a născut pe data de 15 august 1985 la Medgidia (în cntrul Podișului Dobrogei de Sud.

Sergiu Lucaciu convocat pentru a noua oară la națională

Din lotul echipei C.S.M.Baia Mare (formație condusă de Adrian Manolache – Sione Vaiomounga) va fi prezent Sergiu Lucaciu (n 13 martie 1999). Centrul de (1,82 m – 80 kg)