Știri

La Mulți Ani, Alexandru Pălii !

Sâmbătă 25 februarie, Alexandru Pălii mijlocașul la grămadă din lotul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

Flaviu Piroș zimbru cu acte în regulă

În cadrul ședinței Consiliului Director al C.S.M.Știința Baia Mare s-a decis ca din actuala formulă a conducerii zimbrilor să facă parte ca membru și Flaviu Gheorghe Piroș.

La prima ședință din 2017 a Comitetului Director

În cursul zilei de vineri 24 februarie, diriguitorii vicecampioanei României la rugby s-au reunit în prima ședință din acest an a Comitetului Director.

Televizările din SuperLiga de rugby

De asemenea ora oficială de disputare jocurilor pe care zimbri le vor susține este ora 14.00, singura excepție făcând-o duelul de la Cluj (ora 11.00)

Cinci zimbri convocați pentru duelul cu „urșii”

Din cei convocați nu mai puțin de cinci jucători provin de la vicecampioana României, C.S.M.Știința Baia Mare (2 fiind jucători cu profil ofensiv plus alți 3 de pe linia de treisferturi).

Adrian Manolache prezent la un stagiu de perfecționare și licențiere al tehnicienilor din Transilvania

Din partea echipei de juniori a C.S.M.Baia Mare va fi prezent tehnicianul Adrian Manolache (fostul demi de mele al zimbrilor).

La Mulți Ani, Alexandru Țiglă !

Duminică, 19 februarie, Alexandru Țiglă, mijlocașul la grămadă din lotul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!