Știri

Andrei Iurea desemnat jucătorul meciului

Născut pe data de 1 decembrie 1996 în orașul Târgu Frumos – județul Iași, jucătorul de 1,96 m și 105 kg din linia a doua s-a aflat pentru prima oară în acest sezon în postura de căpitan de echipă.

O victorie la pas obținută în Cetatea Napoca

Și în repriza secundă formația care contează pe teren este C.S.M.Știința Baia Mare. Însă cu trecerea timpului studenții clujeni fac tot mai greu față ritmului impus de zimbri care până la final ridică la 10 numărul de eseuri reușite.

La Mulți Ani, Taniela Maravunawasawasa!

Duminică 30 aprilie, Taniela Ratu Rawaqua Maravunawasaasa uvertura de origine fijiană din lotul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aiversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staf-ultehnic și echipa îi urează un sincer șiălduros La Mulți Ani !

Adrian Apostol convocat la naționala de rugby 7

Sub comanda tehnicianului Alexandru Lupu vor fi prezenți un număr de 15 sportivi, dintre care unul de la vicecampioana României. Din tabără zimbrilor va fi prezent aripa Adrian Marian Apostol (n.11 martie 1990).

C.S.Universitatea Cluj – C.S.M.Știința Baia Mare echipele probabile

SuperLiga de rugby etapa 13
Sâmbătă 29 aprilie 2017 ora 11.00
Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu
Televizat Rugby Tv

Ionuț Pop conduce în topul eficacității

De aici reiese cât se poate de clar faptul că zimbri au acceptat jocul ofensiv în detrimentul obținerii cu orice preț a punctelor (exprimat prin numărul redus de lovituri de pedeapsă).

Infirmeria zimbrilor plină

Din atac vor absenta pilierii Constantin Mardare Pristăviță, fijianul Waisea Nailago și Silviu Sebastian Suciu, plus cele două aripi, Ionuț Botezatu și tonganul Sikuea Taliauli.