Știri

Cinci zimbri convocați la prima reprezentativă

Din lotul vicecampioanei C.S.M.Știința Baia Mare fac parte un număr de cinci zimbri, trei din pachetul de înaintare plus alți doi de pe linia de treisferturi.

Iuri Natriashvili rămâne la C.S.M.Știința Baia Mare

Călin Matei președintele C.S.M.Știința Baia Mare a decis să îi prelungească contractul cu încă un an trăgătorului georgian Iuri Natriashvili.

Bidzina Shamkaradze rămâne zimbru încă doi ani

La mai puțin de 48 de ore de la încheierea Finalei SuperLigii de rugby ediția 2016-2017, președintele zimbrilor, Călin Matei anunță prelungirea raporturilor contractuale pentru o perioadă de 2 ani cu căpitanul de origine georgiană Bidzina Shamkaradze.

Foste glorii ale zimbrilor au onorat finala mică a SuperLigii de rugby

Finala pentru locurile 3-4 adjudecată C.S.M.București – C.S.A.Steaua București 37-24 (9-10) a fost supervizată de Nicolae Frîncu singurul observator de rugby din nordul țării, și fost închizător al zimbrilor.

Luke Samoa cedează în războiul fundașilor

În minutul patru de prelungire acesta trimite de puțin balonul de pe partea stângă din lovitură de pedeapsă și astfel se scrie istoria finalei SuperLigii de rugby ediția 2016-2017.

Zimbrișorii încheie sezonul regulat cu gândul la Turneul Final

La finalul acestei săptămâni, mai exact duminică 4 iunie începând cu ora 10.00 zimbrișorii încheie sezonul regulat cu un meci în deplasare la C.S.S.Gura Humorului

C.S.M.Știința Baia Mare – Timișoara Saracens echipele probabile

Finala SuperLigii de rugby ediția 2016-2017
Duminică 28 mai 2017 ora 19.00
Stadionul Național Arcul de Triumf București