Știri

Timișoara Saracens – C.S.M.Știința Baia Mare echipa probabilă

SuperLiga de rugby Etapa 2
Sâmbătă 2 septembrie 2017 ora 19.00
Televizat Dolce Sport
Stadionul: Dan Păltinișanu Timișoara

Mitică Antonescu antrenorul ce a influențat destinele a două cluburi

Pentru ca mai apoi din toamna lui 1977 cu o experiență de 24 de ani în antrenorat Mitică Antonescu să devină primul tehnician al echipei de rugby din Baia Mare, formație ce purta la înființare titulatura de Racemin (Rugby Asociație Centrala Minelor).

Cel de-al 70-lea turnir

În retur însă la Baia Mare, Racemin avea să-și i-a revanșa scor 15-12, punctele formației noastre fiind semnate de Vlădescu (autor a 2 eseuri), Vasile I (1 lovitură de pedeapsă) în speță Gligor cu un eseu.

C.S.M.Știința Baia Mare în fața primului examen al stagiunii

Primul derby al ediției de campionat 2017-2018, se va juca de la ora 19.00 pe stadionul Dan Păltinișanu, Timișoara Saracens înfruntând vicecampioana României, C.S.M.Știința Baia Mare, într-un meci televizat de Dolce Sport.

La Mulți Ani, George Paul Oprea!

Miercuri 30 august, George Paul Oprea, uvertura vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aiversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Jone Marawa Nasalo al patrulea fijian din lotul zimbrilor

De origine fijiană, Jone Marawa Nasalo poate juca pe linia de treisferturi atât ca centru cât și ca aripă.

Cristian Cotețiu un zimbru pur sânge

De la echipa de juniori condusă de Adrian Manolache – Sione Vaiomounga, oficialii zimbrilor l-au promovat la prima echipă pe centrul Cristian Cotețiu, acesta semnând un contract valabil pe o perioadă de 7 ani.