Știri

EPISODUL 16 La mulți ani de glorie rugby-ului din Baia Mare!

Se împlinesc patru decenii de când se joacă rugby în Baia Mare. Și nu oricum. Pentru că în cele 39 de sezoane petrecute în primul eșalon al sportului cu balonul oval din România, CSM Știința și-a conturat un palmares de invidiat, care a o plasează fără drept de apel în istoria rugby-ului românesc.

EPISODUL 15 La Mulți Ani, C.S.M.Știința Baia Mare !

Am bucuria de a transmite toate gândurile bune tuturor celor care prin dăruirea lor în special pe terenul de joc, au făcut ca despre Baia Mare să se vorbească frumos.

EPISODUL 14 Produse promoționale pentru suporteri

Potrivit actualei politici de marketing, magazinul online va cunoaște în permanență modificări, recurgându-se la varianta înnoirii și diversificării de produse oferite iubitorilor de rugby din Maramureș și de ce nu din întreaga țară.

EPISODUL 13 Oamenii din spatele cortinei

Ioan Pop sau “nea Popică” cum îi spun apropiații se ocupă cu foarte multă migală și pricepere atât de suprafața de joc cât și de tribune sau vestiare.

EPISODUL 12 Corneliu Săvoiu, un om de excepție

Pentru a putea excela în sport, ai nevoie de profesioniști, școliți în domeniu și crescuți în spiritul permanentei concurențe. Unul dintre liderii de generație implicat de foarte mulți ani în fenomenul sportului cu balonul oval este actualul director executiv al Direcției Județene pentru Tineret și Sport Maramureș, Corneliu Săvoiu.

EPISODUL 11 Loturile echipelor campioane

Loturile echipelor campioane

EPISODUL 10 Cei care au scris istorie

Antrenori care au condus destinele formației băimărene 1977-2017