Știri

La Mulți Ani, Andrei Iurea !

Vineri 1 decembrie, Andrei Iurea, flankerul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aiversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Zimbri forțează prima poziție

Meciul vedetă va aduce față în față pe liderul la zi C.S.A.Steaua București și vicecampioana României C.SM.Știința Baia Mare.

Sione Fakaosilea titular în meciul cu Tonga

Primele implanturi la prima reprezentativă au avut loc cu ocazia pregătirii Cupei Mondiale din 2015, atunci când în lotul Stejarilor și-au făcut apariția 3 sud-africani, un neo-zeelandez respectiv un tongalez

Toți cei patru zimbri folosiți în amicalul de lux cu Tonga

Sâmbătă seara reprezentativa de rugby a României a susținut ultimul meci din 2017 jucând împotriva echipei similare a statului Tonga.

Vlad Vișan la debutul în tricoul zimbrilor

În ciuda unui joc extrem de dificil cu miză, cel cu C.S.M.București, George Sava și Vasile Lucaci tehnicienii vicecampioanei României au decis să îl introducă în teren pe tânărul de doar 18 ani, Vlad Vișan

La ultima întâlnire cu suporterii din 2017 Jonathan Bredell declarat “omul meciului”

În opinia oficialului băimărean Nicolae Frîncu, cel mai bun jucător al confruntării dintre C.S.M.Știința Baia Marre și C.S.M.București a fost uvertura de origine sud-africană Jonathan Colin Bredell.

O victorie muncită în fața unui adversar cu adevărat norocos

Față de anii anteriori, duelurile din toamna aceasta cu C.S.M.București au devenit mult mai echilibrate, și asta datorită fostului tehnician al zimbrilor Eugen Apjok, un om care a dat un cu totul alt suflu formației bucureștene.