Știri

Paul Rusu debut contra Spaniei

Un moment de suflet al jocurilor România – Spania îl reprezintă și debutul lui Paul Rusu la vârsta de 31 de ani, 5 luni și 3 zile, debut consemnat pe 13 februarie 2016, Spania – România 18-21 (13-5).

Șase decenii de istorie

În istoria celor 60 de ani de confruntări directe s-u înregistrat 33 de victorii trecute în contul României, în timp ce ibericii s-au impus doar de 2 ori.

Spania – România echipele probabile

Rugby Europe Championship 2018 Etapa 2
Stadion: Central Field Universidad Complutense de Madrid

Doi zimbri în primul XV contra „Del Leon”

Pentru o calificare la Cupa Mondială din Japonia 2019 (al treilea eveniment sportiv al planetei după Campionatul Mondial de Fotbal și Jocurile Olimpice), România va juca al doilea meci din grupa Rugby Europe Championship ediția 2018.

România joacă pentru o calificare directă la Cupa Mondială

Duminică 18 februarie 2018 ora 13.45 în cea de-a doua etapă a Rugby Europe Championship, tricolorii vor juca la Madrid contra Spaniei.

Alexandru Pîrjol și Simion Bizău părăsesc familia zimbrilor

Cu ocazia ultimei ședințe de analiză a Colegiului Director Onorific, doi dintre cei ce fac parte din conducerea echipei de rugby C.S.M.Știința Baia Mare, vicepreședintele Alexandru Pîrjol în speță Simion Bizău membru, au decis ca urmare a unor probleme personale să renunțe la funcțiile onorifice pe care le ocupau

Foști și actuali zimbri contra Germaniei

Trecând în revista lotul anunțat de galezul Lynn Howells pentru confruntarea cu Germania, vom observa că nu mai puțin de șapte jucători au fost sau încă activează sub culorile vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare.