Știri

Ionuț Botezatu rămâne zimbru încă trei ani

În cursul zilei de astăzi oficialii vicecampioanei României, au parafat prelungirea raporturilor contractuale pe o perioadă de doi ani cu aripa Ionuț Botezatu.

Vlad Vișan și Sergiu Lucaciu în stagiu de pregătire cu România U 20

Începând de mâine și până pe data de 18 martie, reprezentativa de rugby a României U 20 se va reuni într-un stagiu de pregătire centralizat.

Permutări la nivelul Comitetului Director Onorific

Comitetul Director Onorific s-a întrunit pentru a alege persoanele care să ocupe postul de vicepreședinte lăsat liber de Alexandru Pîrjol respectiv pe cel de secretar ocupat din 16 ianuarie 2014 de Vasile Morari.

Dumani Siphosethu Mtya rămâne zimbru încă 2 ani

Conducerea vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare a reușit să parafeze prelungirea raporturilor contractuale pe o perioadă de doi ani cu jucătorul din linia a doua Dumani Siphosethu Mtya.

Data Bezuashvili al treilea gruzin din tabăra zimbrilor

La iniţiativa preşedintelui Călin Matei şi a celor din conducerea clubului de rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare începând din această iarnă în tabăra zimbrilor a poposit pentru o perioadă 3 ani, talonerul georgian Data Bezuashvili.

Mai sunt 50 de zile până la reluarea campionatului

În cadrul ultimei ședințe a Biroului Federal s-a aprobat programul meciurilor retur din cadrul Diviziei Naționale de Juniori Under 18 ani.

Alexandru Colev primul moldovean din lotul vicecampioanei României

Alexandru Colev a semnat un raport contractual cu C.S.M.Știința Baia Mare valabil pe o perioadă de 5 ani. Cât privește familia din care provine, tatăl său Vladimir a fost la rândul său practicant de lupte libere.