Știri

La Mulți Ani, Flaviu Piroș !

Duminică 18 martie, Flaviu Gheorghe Piroș secretarul vicecampioanei României, CSM Ştiinţa Baia Mare, îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

Pentru a 18-a oară în Finala Cupei României

Până la final militarii încearcă prin orice mijloace să spargă apărarea bămăreană însă nimic nu mai poate schimba numele celei de-a doua finaliste a Cupei României ediția 2017-2018.

C.S..Știința Baia Mare – C.S.A.Steaua București echipele probabile

Cupa României Semifinale
Sâmbătă 17 martie 2018 ora 11.00
Arena Zimbrilor Baia Mare

Patru zimbri pentru câștigarea Cupei Antim Ivireanul

Din lotul tehnicianului galez Lynn Howells (aflat la ultimul meci pe banca reprezentativei României) fac parte un număr de 27 de jucători, dintre care 4 de la C.S.M.Știința Baia Mare

C.S.M.București prima finalistă a Cupei României

După mai bine de un deceniu de la formarea noului club, C.S.M.București a reușit să se impună în prima semifinală a Cupei României la rugby, în fața deținătoarei ultimelor trei ediții, Timișoara Saracens cu scorul de 27-22 (17-0).

Contra gruzinilor într-un meci cu trofeul pe masă

Pe Arena Dinamo din capitala Georgiei Tbilisi, începând cu ora 14.00 va avea loc derby-ul dintre liderul la zi Georgia și ocupanta locului doi România.

Premieră pentru rugby-ul maramureșean

După o consultare cu staff-ul tehnic, membrii Consiliului Director Onorific au decis ca începând de astăzi, Paul Rusu să ocupe funcția de antrenor cu linia întâi.