Știri

La Mulți Ani, Taniela Maravunawasawasa!

Luni 30 aprilie, Ratu Taniela Rawaqua Marvunawasawasa uvertura de origine fijiană din lotul vicecampioanei României, CSM Ştiinţa Baia Mare, îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

La Mulți Ani, Data Bezuashvili!

Luni 30 aprilie, Data Bezuashvili talonerul georgian din lotul vicecampioanei României, CSM Ştiinţa Baia Mare, îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

Zimbrișorii se mențin pe podium

Pentru băieții noștri ultimele două etape sunt extrem de importante pentru accederea în faza semifinalelor, duelul de săptămâna viitoare acasă cu C.T.Dinicu Golescu București fiind unul crucial.

Depindem de jocul rezultatelor

Prima victorie a steliștilor la Baia Mare consemnată în SuperLigă de la apariția ei în 2011 și până în prezent, reduc șansele zimbrilor de a găzdui a șaptea semifinală pe propriul teren, un deziderat la care de acum va contribui și jocul rezultatelor.

Bătălie în trei pentru o semifinală pe propriul teren

Așa cum era de așteptat meciul a fost unul pe muchie de cuțit cu dese răsturnări de scor și cu un final interzis cardiacilor.

C.S.M.Știința Baia Mare – C.S.A.Steaua București echipele probabile

SuperLiga de Rugby Etapa 12
Vineri 27 aprilie 2018 ora 13.00
Arena Zimbrilor Baia Mare
Televizat: Telekom Sport

Zimbrii neînvinși pe propriul teren

Numărul total al victoriilor repurtate de băieții noștri se ridică la 15 dintre care de 12 ori pe propriul teren și de alte 3 ori pe terenul formației militare.