Știri

Răzvan Ailenei rămâne zimbru încă trei ani

Călin Matei, preşedintele vicecampioanei României, anunţă prelungirea raporturilor contractuale pentru o perioadă de 3 ani cu jucătorul Răzvan Marcel Ailenei.

Data Bezuashvili părăsește fără a juca vreun minut tabăra zimbrilor

La exact patru luni de la aducerea sa la Baia Mare, tehnicienii vicecampioanei României au decis să renunțe la serviciile celui de-al treilea gruzin din actualul lot, Data Bezuashvili.

George Oprea încheie o etapă a vieții plină de satisfacții

Membrii staff-ului tehnic al vicecampioanei României au decis să renunțe la serviciile mijlocașului la deschidere George Paul Oprea.

Andrei Iurea rămâne zimbru încă trei ani

În cursul zilei de astăzi, conducerea C.S.M.Știința Baia Mare a reușit să parafeze prelungirea raporturilor contractuale pe o perioadă de trei ani cu jucătorul din linia a doua Andrei Iurea.

Taniela Maravunawasawasa golgheterul SuperLigii de Rugby rămâne zimbru încă 2 ani

În cursul dimineții de astăzi Călin Matei președintele vicecampioanei României, a anunțat prelungirea raporturilor contractuale pe o perioadă de doi ani între C.S.M.Știința Baia Mare și jucătorul de origine fijiană Ratu Taniela Rawaqa Maravunawasawasa.

Cinci zimbri pentru revanșa cu England Counties

Astăzi începând cu ora 17.00 pe Stadionul Național Arcul de Triumf din capitală România A va susține cel de-al doilea meci test împotriva selecționatei engleze England Counties.

Conducerea zimbrilor premiază excelența

Echipa de juniori a Clubului Sportiv Municipal Baia Mare, medaliată cu bronz la recent încheiata ediție a Campionatului Național rezervat echipelor Under 18 ania fost prezentă la Restaurantul Rustic la o masă festivă