Știri

La Mulți Ani, Domițian Mureșan!

Miercuri 1 august, Domițian Mureșan pilierul vicecampioanei României, CSM Ştiinţa Baia Mare, îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

La Mulți Ani, Cristian Chitidean!

Marți 31 iulie, Cristian Chitidean membru în Consiliul Director Onorific, îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare, cei din staff-ul tehnic precum şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

România repetă performanța din ediția anterioară

La fel ca și în ediția anterioară, România a reușit să încheie Campionatul European Universitar de Rugby 7 pe poziția a patra.

Zimbrii donează din nou sânge

Familia zimbrilor au răpuns apelului lansat de actualul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, de a dona voluntar sânge salvând printr-un simplu gest umanitar persoane aflate în suferință.

Vasile Lucaci un nume de legendă

Acum mai bine de două decenii, la finalul lunii mai 1995, cel căruia prietenii îi spun Bebe era inclus în lotul României prezentă la cea de-a treia ediție a Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Vacantarea postului de antrenor secund

În ultimul deceniu alături de Adrian Manolache pe banca tehnică a echipei de juniori au stat ca sccunzi fostul pilier al zimbrilor Cristian Bălan, tonganul Sione Vaiomounga respectiv pilierul Paul Rusu

Alejandro Canale – Paul Rusu noul staff tehnic

Cooptarea lui Paul Rusu ca secund al echipei de juniori iar mai apoi ca antrenor cu linia întâi la cea de seniori, i-a determinat pe cei din conducerea administrativă să ia o decizie în privința pilierului de 34 de ani, aflat încă în activitate.