Știri

Vlad Vișan ratează World Rugby U 20 Trophy

Pe ultima sută de metri, cei din staff-ul României au fost nevoiți să renunțe la serviciile puternicului închizător Vlad Vișan (accidentat la umărul stâng)

La Mulți Ani, Alexandru Alexe!

Duminică 26 august, Alexandru Alexe flankerul vicecampioanei României, CSM Ştiinţa Baia Mare, îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

La Mulți Ani, Jone Marawa Nasalo!

Duminică 26 august, Jone Marawa Nasalo centrul de origine fijiană din lotul vicecampioanei României, CSM Ştiinţa Baia Mare, îşi aniversează ziua de naştere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic şi echipa îi urează un sincer şi călduros La Mulţi Ani!

Medaliile de bronz poposesc la Baia Mare

Victoria repurtată de băimăreni la Cluj pe Stadionul din Parcul Sportiv Universitar prof.dr. Iuliu Hațieganu vine să întrerupă după o perioadă de 7 ani, 2 luni și 20 de zile șirul finalelor adjudecate de bănățeni

Linii de clasament aproape simetrice

Cea mai nouă competiție din circuitul intern al rugby-ului românesc rămâne poate și cea mai râvnită, dacă ținem cont

Bătălia greilor

Indiferent că se joacă cu trofeul pe masă sau nu, confruntările ultimului deceniu dintre C.S.M.Știința Baia Mare și Timișoara Saracens suscită un real interes.

Timișoara Saracens – C.S.M.Știința Baia Mare echipele probabile

Cupa Regelui – finala mică
Sâmbătă 25 august 2018 ora 17.00
Stadionul Parcul Sportiv Universitar prof.dr Iuliu Hațieganu