Știri

O finală inedită

În ultimul act al celei de-a 72-a ediții pe Stadionul din Parcul Sportiv Universitar dr.Iuliu Hațieganu se vor înfrunta deținătoarea trofeului C.S.M.București și Timișoara Saracens.

Sincere condoleanțe familiei Pop !

În cursul acestei dimineți, după o grea suferință, Ioan Pop a pierdut bătălia cu viața, plecând printre îngeri.

C.S.M.București se impune în premieră la Baia Mare

Din păcate rugby-ul, sportul cu cea mai constantă evoluție și cele mai importante momente de glorie din ultimul deceniu pierde oportunitatea de a juca a 19-a finală din istoria celei mai longevive competiții a sportului cu balonul oval, Cupa României.

Câmpia Turzii găzduiește etapa a treia a Campionatului Regional de Mini Rugby

În acest an competițional C.S.M.Baia Mare (echipă condusă de Adrian Manolache fostul demi de mele al zimbrilor) este înscrisă la Under 10 ani, după primele două turnee, zimbrișorii având o zestre de 3 victorii – 1 egal – 2 înfrângeri.

Timișoara Saracens revine în Finala Cupei României

În prologul semifinalelor bănățenii au reușit să se impună în duelul provincia versus capitala în partidă cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua București scor 17-13 (7-3).

Chirică, Bucur și Pristaviță în lotul pentru meciul test cu Uruguay

Thomas Lievremont – Danie de Villiers – Dănuț Dumbravă au definitivat atât primul XV cât și cei opt tricolori ce vor sta pe banca de rezerve.

Un fost polițist galez ne va arbitra cu Uruguay

Meciul contra Uruguay-ului va fi oficiat la centru de galezul în vârstă de 28 de ani Ben Whitehouse secondat la cele două tușe de Craig Maxwell Keys din Anglia respectiv Andrea Piardi din Italia.