Știri

Sikuea Taliauli rămâne zimbru încă trei ani

În cursul zilei de ieri oficialii vicecampioanei României au parafat prelungirea raporturilor contractuale pentru o perioadă de trei ani cu jucătorul de origine tongană, Sikuea Taliauli.

Șase zimbri convocați pentru primul meci test din 2019

Miercuri 30 ianuarie începând cu ora 20.00 ora României reprezentativa de rugby a României reunită pentru debutul în Rugby Europe Internațional Championship 2019, va susține pe Estadio Universitario din Lisabona un prim meci test contra Portugaliei

Jone Marawa Nasalo se desparte de C.S.M.Știința Baia Mare

Oficialii vicecampioanei României, CSM Stiinta Baia Mare si jucătorul Jone Marawa Nasalo au convenit de comun acord, incetarea raporturilor contractuale.

Michael Doneghan se desparte de C.S.M.Știința Baia Mare

După plecările gruzinului Nika Pataraya și împrumutul lui Alexandru Colev la S.C.M.Gloria Buzău conducerea tehnică a vicecampioanei României a decis să renunțe la serviciile scoțianului Michael Doneghan.

Silviu Sebastian Suciu părăsește Arena Zimbrilor

În aceste zile Silviu Sebastian Suciu unul dintre cei mai importanți jucători ai vicecampioanei României, a decis din motive personale să se retragă din activitatea sportivă de înaltă performanță.

La Mulți Ani, Sione Fakaosilea !

Duminică 13 ianuarie, Sione Fakaosilea, puternicul centru de origine tongană din lotul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Cinci zimbri convocați pentru primul stagiu din 2019

Alături de cei doi timișoreni, lotul tricolorilor mai include cinci componenți ai vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare, alți nouă provin de la C.S.M.București iar șapte de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.