Știri

Jason Tomane ajunge la C.S.M.Știința Baia Mare

În aceste zile oficialii vicecampioanei României, au reușit înregimentarea jucătorului de origine neo-zeelandeză Jason Fareti Lemalie Tomane.

Din Țara Tangoului și a Vinului la Baia Mare

În ultima decadă a celei mai scurte luni din an, diriguitorii C.S.M.Știința Baia Mare au reușit aducerea primului jucător de origine argentiniană din lotul zimbrilor în persoana lui Roberto Edmundo Tejerizo.

Cinci zimbri convocați pentru meciul cu Spania

Cei cinci zimbri convocați pentru aceste importante dueluri sunt; Constantin Mardare Pristaviță, Ovidiu Cojocaru, Cristian Marian Chirică, Alexandru Țiglă respectiv Alexandru Bucur.

Paul Rusu s-a școlit în capitală

Recent în capitală a avut loc un curs de perfecționare a antrenorilor, Level 2, curs demarat de Rugby Europe în colaborare cu World Rugby și Federația Română de Rugby.

Paul Rusu reconfirmat ca antrenor secund și jucător

În cei aproape 15 ani petrcecuți la C.S.M.Știința Baia Mare, cel reconfirmat atât ca antrenor secund cât și ca jucător al zimbrilor a fost prezent în nu mai puțin de 30 de finale.

La Mulți Ani, Alexandru Țiglă !

Marți 19 februarie, Alexandru Țiglă mijlocașul la grămadă din lotul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Dorin Manole un transfer important reușit de zimbri

Cu circa o lună înaintea primului meci oficial din 2019, cel din SuperLiga de Rugby contra celor de la A.C.S.Tomitanii Constanța, zimbri au reuşit înregimentarea internaţionalului român Dorin Gigi Manole.