Știri

La Mulți Ani, Flaviu Piroș!

Luni 18 martie, Flaviu Gheorghe Piroș secretarul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Vlad Vișan se desparte de zimbri

Întruniți în urmă cu câteva zile membrii Comitetului Director Onorific au decis împreună cu cei din staff-ul tehnic rezilierea raporturilor contractuale cu închizătorul de (1,99 m – 115 kg) Vlad Vișan.

Patru zimbri contra Zwarte Duivels

Pentru duelul cu Zwarte Duivels (diavolii negri) trioul Marius Tincu – Danie de Villiers – Lasha Tavarkiladze vor apela și la serviciile a patru din cei cinci zimbri convocați la prima reprezentativă.

Tricolorii înfruntă Belgia

Duminică 17 martie sunt programate jocurile etapei a cincea ultima din actuala stagiune a Rugby Europe Championship 2019.

La Mulți Ani, Dumani Mtya!

Joi 14 martie, Dumani Siphosethu Mtya jucătorul de origine sud-africă din lotul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Galop de sănătate cu Ruggers Tarvisium

Motivați de jocul excelent făcut în urmă cu doar cinci zile contra celor de la Petrarca Padova, zimbri au reușit un adevărat galop de sănătate în fața echipei Ruggers Tarvisium.

La Mulți Ani, Sergiu Lucaciu!

Miercuri 13 martie, Sergiu Lucaciu centrul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !