Știri

Tricolorii își iau adio de la recalificările pentru Jocurile Olimpice

După ce ieri reprezentativa de rugby 7 a României pierduse toate cele trei partide din grupa C a primei etape de Grand Prix Series

Ovidiu Cojocaru rămâne zimbru încă trei ani

Oficialii campioanei României au reușit prelungirea raporturilor contractuale pentru o perioadă de trei ani cu jucătorul moldav Ovidiu Cojocaru.

Tricolorii fără victorie în grupele Grand Prix Series

Timp de două zile (22-23 iunie 2019) capitala Rusiei, Moscova găzduiește meciurile de rugby 7 din cadrul primei etape de Grand Prix Seriei.

Trei zimbri în naționala României de rugby 7

Cei trei zimbri intrați în vizorul primei reprezentative de rugby 7 a României sunt: cele două aripi Ionuț Botezatu și Adrian Apostol precum și mijlocașul la grămadă Alexandru Țiglă.

Sione Fakaosilea rămâne zimbru încă doi ani

Și cum „așchia nu sare departe de trunchi” să spunem doar că doi dintre băieții familiei Fakaosilea, Ulakai și Malcom sunt legitimați la echipa de rugby C.S.M.Baia Mare ambii fiind medaliați cu bronz în Campionatul Regional de Rugby Under 10 ani.

La Mulți Ani Jacob Nicollas Oliver Immelman !

Marți 18 iunie, Jacob Nicollas Oliver Immelman închizătorul de origine sud-africană din lotul vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Zimbrișorii obțin în premieră medaliile de bronz

Cu trei victorii și o înfrângere zimbrișorii coordonați de Adrian Manolache, încheie campionatul pe poziția a treia a podiumului, o premieră pentru clubul băimărean la categoria de vârstă Under 10 ani.