Știri

La Mulți Ani Cristian Chitidean !

Miercuri 31 iulie, Cristian Chitidean membru în Consiliul Director Onorific al campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

La Mulți Ani Mihai Lămboiu !

Joi 25 iulie, Mihai Lămboiu aripa din lotul campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Ionuț Botezatu și Alexandru Țiglă convocați pentru meciurile din Grand Prix Series

Reprezentativa României din care vor face parte și cei doi componenți ai campioanei României; mijlocașul la grămadă Alexandru Țiglă respectiv aripa Ionuț Botezatu

David Feliuai Lene un jucător transferat din emisfera sudică la Baia Mare

După venirea unor nume emblematice la Baia Mare de această dată alături de centrul Jason Fareti Tomane în tabăra zimbrilor a fost adus pentru o perioadă de 5 ani fundașul David Feliuai Lene.

Rezi Dugladze al patrulea gruzin din istoria campioanei

La circa o lună de zile de la despărțirea de Bidzina Shamkaradze conducerea zimbrilor băimăreni a reușit înregimentarea pe o perioadă de 4 ani a unui alt georgian, în persoana lui Rezi Dugladze.

Sebastian Agapie un nou zimbru venit de la malul mării

La finalul acestei săptămâni oficialii campioanei României au reușit parafarea raporturilor contractuale pe o perioadă de 4 ani cu mijlocașul la grămadă Sebastian Agapie.

La Mulți Ani Sikuea Taliauli !

Duminică 14 iulie, Sikuea Taliauli aripa de origine tongană din lotul campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !