Știri

Campioana României se impune în runda inaugurală

Dacă în urmă cu trei săptămâni pe data de 10 august zimbri debutau în primul meci oficial al stagiunii cu o victorie obținută la masa verde în fața Tomitanilor, de această victoria băieților noștri a revenit ca urmare a disputării jocului.

C.S.M.Știința Baia Mare – A.C.S.Tomitanii Constanța echipele probabile

SuperLiga de Rugby ediția 103 Etapa 1
Sâmbătă 31 august 2019 ora 10.30
Arena Zimbrilor Baia Mare
Arbitrii: Mădălin Gârbău (București), Ionuț Flutur (Suceava), Florin Ferezan (Cluj Napoca)
Arbitrul nr 4: Cristian Stoica (Baia Mare)

Zimbri deciși să își apere titlul

Băieții noștri vor deschide această a 103 ediție a campionatului intern de rugby cu un meci pe propriul teren contra celor de la A.C.S.Tomitanii Constanța (formație clasată pe ultima poziție în stagiunea precedentă).

Start în cea de-a noua ediție de SuperLigă

În meciul de deschidere al acestei etape inaugurale, la Baia Mare începând cu ora 10.30 Arena Zimbrilor va găzdui confruntarea dintre campioana României C.S.M.Știința Baia Mare și A.C.S.Tomitanii Constanța.

Zimbri se impun în fieff-ul studenților clujeni

Până pe data de 2 noiembrie când sunt preconizate meciurile primei etape din returul celei de-a 73-a ediție a Cupei României, zimbri își canalizează întreaga atenție asupra celei mai importante competiții interne SuperLiga de rugby, prima rundă programând sâmbătă 31 august începând cu ora 12.30 duelul de pe propriul teren cu A.C.S.Tomitanii Constanța.

La Mulți Ani Sean Morrell !

Vineri 23 august, Sean Morrell flankerul fijian din lotul campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

C.S.Universitatea Cluj – C.S.M.Știința Baia Mare echipele probabile

Cupa României etapa 3
Sâmbătă 24 august 2019 ora 18.00
Stadionul din Parcul Sportiv Universitar prof.dr. Iuliu Hațieganu