Știri

Debut cu dreptul în returul Cupei României

Victoria echipei C.S.M.Știința Baia Mare o poziționează pentru cel puțin 72 de ore pe prima poziție a grupei A, lupta pentru accederea în ultimul act al competiției ducându-se în continuare cu Timișoara Saracens.

C.S.M.Știința Baia Mare rămâne lider cel puțin 161 de zile

Pentru o perioadă de 161 de zile (până pe data de 4 aprilie 2020) băieții noștri se află în pole-position, asigurându-și într-o foarte mare măsură găzduirea unei semifinale pe propriul teren.

O nouă etapă la mini-rugby

Sâmbătă 26 octombrie în intervalul orar 11.00 – 14.30 pe stadionul din Comuna Moșnița Nouă județul Timiș vor avea loc meciurile celui de-al doilea turneu de mini-rugby ediția 2019-2020.

C.S.A.Steaua București – CS.M.Știința Baia Mare echipele probabile

SuperLiga de Rugby Etapa 9
Sâmbătă 26 octombrie 2019 ora 14.00
Arbitrii: Radu Petrescu (București), Andrei Kiss (București), Ionel Dumitrescu (București)
Arbitrul nr 4: Cristian Șerban (București)
Comisar citare: Mihai Laurențiu Irimia (București)

Andrei Iurea renunță la rugby-ul de performanță

În cursul zilei de ieri oficialii campioanei României au dat curs cererii de reziliere a contractului cu jucătorul de doar 23 de ani Andrei Iurea, raporturi contractuale încetate ca urmare a unor probleme medicale invocate de jucător.

Un derby pentru un loc în semifinală acasă

Trei ore mai târziu în derby-ul etapei, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București va da piept cu deținătoarea trofeului C.S.M.Știința Baia Mare.

O victorie lejeră obținută pe terenul ultimei clasate

Prima etapă din retur avea să le aducă față în față la Malul Mării pe A.C.S.Tomitanii (ocupanta ultimului loc din SuperLigă) respectiv C.S.M.Știința Baia Mare (deținătoarea ultimului trofeu și lider la zi în eșalonul de elită al rugby-ului românesc)