Știri

C.S.M.Știința Baia Mare câștigă la masa verde duelul cu C.S.Universitatea Cluj

C.S.M.Știința Baia Mare ar fi trebuit să joace ultimul meci de pe teren propriu din acest an calendaristic contra celor de la Clubul Sportiv Universitatea Cluj. Potrivit oficialilor băimăreni meciul nu se va mai juca, campioana României urmând să câștige acest duel studențesc la masa verde cu scorul de 5-0 plus punctul bonus ofensiv.

Zimbrii stau la mâna rezultatelor

Pentru al doilea an consecutiv campioana României poate rata accederea în finala Cupei României, după ce în duelul de totul sau nimic jucat în deplasare cu Timișoara Saracens a remizat scor 6-6, la pauză 6-3.

Șapte zimbri la prima reunire a selecționerului englez Andy Robinson

Reprezentativa de rugby a României se va reuni în perioda 9-21 noiembrie la Complexul Sportiv Național Snagov pentru un stagiu de pregătire.

Timișoara Saracens – C.S.M.Știința Baia Mare echipele probabile

Cupa României etapa 5
Sâmbătă 9 noiembrie 2019 ora 11.00
Stadionul Gheorghe Rășcanu – Timișoara
Arbitrii: Cristian Șerban (București), Alexandru Nițulescu (București), Răzvan Ștefan (București)
Arbitrul nr 4: Florin Ferezan (Cluj Napoca)

Municipiul Câmpia Turzii gazda celui de-al treilea turneu de mini-rugby

Sâmbătă 9 noiembrie sezonul de mini-rugby va continua cu cel de-al treilea Festival Rugbystic, găzduit începând cu ora 12.00 de A.C.S.Șoimii Câmpia Turzii.

Un duel de totul sau nimic

În cel mai important meci al grupei A, Timișoara Saracens va primi vizita rivalei C.S.M.Știința Baia Mare într-o confruntare găzduită începând cu ora 11.00 de stadionul Gheorghe Rășcanu din Timișoara.

La Mulți Ani, Gasparik Geza !

Joi 7 noiembrie, Gasparik Geza, vicepreședintele campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aiversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !