Arhiva pe anul 2019

Hristos a Înviat !

Pentru creștinii de rit catolic și protestant care în aceste zile Sărbătoresc Sfintele Paști, lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit vă urează întregul colectiv al vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare.

Zimbrișorii își consolidează locul pe podium

Fără a asista la prea multe modificări în economia acestei grupe de vârstă, Clubul Sportiv Municipal Baia Mare reușește să se mențină pe poziția a treia a podiumului atât în clasamentul pe etapă cât și în cel general

O remiză care ne dezavantajează

Deși matematic încă există șanse pentru ocuparea unuia dintre primele două locuri care să le asigure disputarea semifinalei pe propriul teren, remiza 13-13 consemnată însă în Ghencea reduce substanțial șansele băieților noștri în atingerea acestui deziderat,

La Mulți Ani Florian Roșu !

Sâmbătă 20 aprilie, Florian Roșu component al vicecampioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Zimbrișorii revin în circuitul de Mini Rugby

Cea mai cosmopolită echipă din acest an, cea a Clubului Sportiv Municipal Baia Mare (echipă condusă de emblematicul fost demi al zimbrilor Adrian Manolache), a reușit în urmă cu două săptămâni la turneul găzduit la Baia Mare să încheie cu 4 victorii și un eșec pe poziția a doua a clasamentului de etapă.

Trei zimbri în topul primilor 10 marcatori din SuperLigă

La o distanță de 25 de puncte, pe poziția a patra se află aripa tongană din lotul zimbrilor, Sikuea Taliauli, locurile șapte și opt revenind fundașului Alexandru Bucur respectiv fijianului Ratu Taniela Rawaqua Maravunawasawasa ambii cu câte 47 de puncte.

C.S.A.Steaua București – C.S.M.Știința Baia Mare echipele probabile

SuperLiga de Rugby Etapa 11
Sâmbătă 20 aprilie 2019 ora 11.00
Stadionul Ghencea București
Televizat: Rugby Tv