Arhiva pe anul 2019

La Mulți Ani Sean Morrell !

Vineri 23 august, Sean Morrell flankerul fijian din lotul campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

C.S.Universitatea Cluj – C.S.M.Știința Baia Mare echipele probabile

Cupa României etapa 3
Sâmbătă 24 august 2019 ora 18.00
Stadionul din Parcul Sportiv Universitar prof.dr. Iuliu Hațieganu

Clujul găzduiește primul duel studențesc al stagiunii

În timp ce de la ora 18.00 pe stadionul din Parcul Sportiv Universitar dr. Iuliu Hațieganu, Clubul Sportiv Universitatea Cluj va da piept cu C.S.M.Știința Baia Mare.

8.000 de fani accesează pagina de facebook a zimbrilor

Dacă în urmă cu patru ani numărul celor ce accesau pagina oficială de facebook a C.S.M.Știința Baia Mare.se cifra undeva la 1.000 de persoane, acum familia zimbrilor a ajuns la 8.000 de fani.
Apreciind performanțele băieților noștri și munca depusă de actuala conducere ne determină să vă mulțumim pentru faptul că sunteți trup și suflet alături de noi.

Helarius Axas Kisting convocat pentru Cupa Mondială

Din lista cu cei 50 de sportivi convocați de fostul internațional galez Phil Davies face parte și primul namibian din lotul zimbrilor, mijlocașul la grămadă Helarius Axas Kisting (n.13 ianuarie 1994).

La Mulți Ani Călin Andrei Tuns !

Sâmbătă 10 august, Călin Andrei Tuns vicepreședintele campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare își aniversează ziua de naștere. Colegii din conducerea clubului, staff-ul tehnic și echipa îi urează un sincer și călduros La Mulți Ani !

Paul Popoaia convocat la naționala Under 20

Din lista jucătorilor convocați face parte și ultimul transfer al zimbrilor, fundașul Paul Popoaia (n. 29 mai 2000), unul dintre cele mai de perspectivă nume ale școlii de rugby din România.