Știri

Ultima reunire a tricolorilor din acest an

Reprezentativa de rugby a României s-a reunit în capitală pentru a pregăti ultimul meci din actuala ediție a Rugby Europe Championship, confruntarea cu Belgia.

C.S.Universitatea Cluj – C.S.M.Știința Baia Mare echipele probabile

Cupa României etapa 4
Sâmbătă 10 octombrie 2020 ora 15.00
Parcul Sportiv Universitar dr.Iuliu Hațieganu
Arbitrii: Vlad Iordăchescu (București), Călin Cojocnean (Cluj Napoca), David Popa (Cluj Napoca)
Arbitrul nr 4: Florin Ferezan (Cluj Napoca)
Observator: Mihai Stuparu (Iași)

Derby studențesc

În timp ce de la ora 15.00 pe Stadionul din Parcul Sportiv Universitar dr Iuliu Hațieganu, Clubul Sportiv Universitatea Cluj va primi replica campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare.

C.S.M.Știința Baia Mare se desparte de Feofaaki Holoia

În urmă cu două zile conducerea campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare a decis din motive disciplinare rezilierea raporturilor contractuale cu jucătorul de origine tongană Feoffaki Holoia.

Campioana României câștigă prin neprezentare

Potrivit oficialilor Federației Române de Rugby meciul de duminică 4 octombrie 2020 dintre campioana României, C.S.M.Știința Baia Mare și finalista SuperLigii, Sport Club Municipal Timișoara nu se va mai disputa din cauza situației epidemiologice înregistrate în rândul formației bănățene.

Reeditarea finalei SuperLigii

O zi mai târziu duminică 4 octombrie începând de la aceiași oră 11.00, pe Arena Zimbrilor se vor întâlni echipele momentului C.S.M.Știința Baia Mare respectiv Sport Club Municipal Timișoara