Știri

Hristos a Înviat !

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat! vă urează întregul colectiv al campioanei României, C.S.M.Știința Baia Mare.

C.S.M.Știința Baia Mare – C.S.Sport Club Municipal Timișoara echipele probabile

SuperLiga de Rugby ediția 2020-2021
Sâmbătă 1 mai 2021 ora 11.00
Arena Zimbrilor Baia Mare
Arbitrii: Cristian Șerban (București), Alexandru Ionescu (București), Dragoș Preda (București)
Arbitrul nr 4: Eric Andreica (Baia Mare)
Observator: Nicolae Frâncu (Baia Mare)

Reeditarea finalei la Baia Mare

Datorită Sărbătorilor Pascale oficialii Federației Române de Rugby au decis să devanseze cu o zi două dintre meciurile etapei a doua a SuperLigii de Rugby ediția 2020-2021.

Campioana se instalează în fotoliul de lider

Dacă în urmă cu o săptămână campioana en-titre se impunea de o manieră extrem de clară de data aceasta cel puțin din punct de vedere al evoluției scorului duelul dintre cele două formații studențești s-a dovedit a fi mult mai echilibrat.

Universitatea Cluj și Dinamo București surprizele acestui debut de stagiune

Evoluția pragmatică a studenților clujeni coroborată cu eșecul la limită suferit în deplasare de C.S.Dinamo București 36-38

Zimbrii rămân neînvinși în confruntările directe din SuperLigă

Păstrând tradiția ultimului deceniu campioana en-titre C.S.M.Știința Baia Mare a reușit și în acest al zecelea an de SuperLigă să debuteze în prima etapă din campionat cu o victorie

Derby-ul studențesc transmis în direct pe facebook

Odată cu startul noi stagiuni de SuperLigă iubitorii rugby-ului maramureșean vor putea sâmbătă 24 aprilie 2021 începând cu ora 14.00 să urmărească în direct pe pagina oficială de facebook duelul dintre campioana en-titre C.S.M.Știința și Clubul Sportiv Universitatea Cluj.